in

Muziek onder de douche

Sandberg maakt het nu wel heel eenvoudig om tijdens het douchen naar geweldige geluidskwaliteit te luisteren.

Hoe?
Sandberg komt nu met de “Sandberg Bluetooth Shower-luidspreker”. Dit is een op maat gemaakte, voor IPx4 gecertificeerde luidspreker. Dit betekent dat hij aan alle kanten bestand is tegen waterspetters. De luidspreker is draadloos met Bluetooth en met de stevige zuignap kan hij eenvoudig in de douche bevestigd worden.

Hoe lang?
De luidspreker heeft een ingebouwde oplaadbare batterij die voldoende stroom heeft voor 6 uur afspeeltijd. Dat zijn heel veel douchebeurten.

Waar kom de muziek vandaan?
U kunt alles gebruiken, van een gewone mobiele telefoon of muziekspeler tot een tablet of laptop. Als hij maar beschikt over Bluetooth. Apparaten kunnen snel en eenvoudig draadloos aangesloten worden.

Wat gebeurt er als de telefoon gaat?
De luidspreker is zelfs uitgerust met een microfoon en toetsen om gesprekken aan te nemen en op te hangen. Dus als de telefoon gaat terwijl u onder de douche staat, kunt u het gesprek aannemen zonder dat u uit de douche hoeft en op de vloer staat te druppelen met een handdoek om uw lijf gewikkeld.

Wat kunt u nog meer doen met de luidspreker?
Hij heeft ook knoppen om het volume aan te passen en van nummer te wisselen.

Is hij alleen bedoeld voor de douche?
Nee, een IPx4-luidspreker kan op iedere plek gebruikt worden waar u het risico loopt dat er water op komt. Tijdens het kamperen, in de tuin, op een muziekfestival – noem maar op. En natuurlijk werkt hij ook als er geen water in de buurt is. Maar hij kan niet volledig in water ondergedompeld worden.

Philips presenteert zijn 4K UHD-scherm van 40 inch

ICTWaarborg lanceert inkoopvoorwaarden voor ICT-bedrijven