in

DigiGames reviews

Niet te missen… Dragon Age: Inquisition, Pokemon Omega Ruby – Pokemon Alpha Sapphire & Super Smash Bros.

Dragon Age: Inquisition
Dragon Age: Inquisition speelt zich af in een epische, duistere fantasiewereld waarin spelers hun ervaring kunnen vormgeven. Het spel combineert de verhaalvertelling waar BioWare bekend om staat met diepgaande RPG-gameplay, gebruikmakend van een gloednieuwe RPG-engine die is gebaseerd op EA’s geavanceerde Frostbite™ 3-technologie. In Dragon Age: Inquisition ervaren spelers de kenmerken waar BioWare zo bekend om is, inclusief een uitgebreid, overkoepelend verhaal dat spelers voor moeilijke keuzes stelt die tot unieke spelmomenten leiden.
Platforms: PC, PS3, XBOX ONE, XBOX 360, PS4
Review: pu.nl

Pokémon Omega Ruby/ Pokémon Alpha Sapphire
Pokémon Omega Ruby en Pokémon Alpha Sapphire zijn een nieuwe bewerking van Pokémon Ruby en Pokémon Sapphire. Die games kwamen in 2003 uit voor de Game Boy Advance en waren ongekend populair bij de fans. Nu kan een nieuwe generatie Pokémon-fans genieten van het verhaal dat zich afspeelt in Pokémon Omega Ruby en Pokémon Alpha Sapphire. Maak je klaar voor een episch avontuur in een wereld waarin het wemelt van de Pokémon en waarin je tal van nieuwigheden kan ontdekken.
Platform: 3DS
Review: pu.nl

Super Smash Bros.
Beroemde namen uit populaire Nintendo-series en gastpersonages komen samen in een HD-vechtspel vol spectaculaire actie. Met de unieke spelstanden, een online-meerspelerstand, de mogelijkheid je eigen personage te maken en het grootste aanbod aan speelbare vechters ooit, is Super Smash Bros. for Wii U echt het ultieme vechtspel!
Platform: Wii U
Review: pu.nl

 

Philips presenteert zijn 4K UHD-scherm van 40 inch

ICTWaarborg lanceert inkoopvoorwaarden voor ICT-bedrijven