in

Store For Brands opent tweede vestiging op Schiphol

Kick off experience store met Windows 2in1 van Microsoft.

Store For Brands opent een tweede vestiging op Schiphol Plaza: Store For Brands Airport. Microsoft bijt de spits af met een Windows 2in1 store: de productcategorie die de kracht van een laptop en het gemak van een tablet combineert. Store For Brands Airport opent deze experience store op een internationale luchthaven. 

Store For Brands Airport
Net als in de bestaande Store For Brands in de Kalverstraat biedt de nieuwe store merken de mogelijkheid om direct in contact te komen met hun doelgroep door een op maat gemaakte beleving te creëren in een tijdelijke brandstore. Samen met toonaangevende merken creëren zij gedurende een aantal weken een invulling voor de store, ondersteunt door een gemotiveerd promotieteam.

Store For Brands Airport is een open, hybride en innovatieve store op Schiphol Plaza, die 365 dagen geopend is van 07.00 uur – 22.00 uur. Om te zorgen voor optimale merkbeleving zijn er 25 LED videoschermen in de store om digitale content te tonen.

‘Het succes van de bestaande activiteiten smaakte naar meer en de wens om een boven modale, internationale doelgroep met interesse in innovatie te bereiken, zorgde ervoor dat we in gesprek raakten met Schiphol Airport, dé plek waar jaarlijks ruim 40 miljoen reizigers en bezoekers rondlopen, consumeren en zich laten inspireren. Een perfecte plek voor een tweede vestiging!’ Aldus Nynke ten Napel, founder Store For Brands.

Kick-off: Windows 2in1 store
Microsoft heeft de primeur en is vanaf 16 december met een Windows 2in1 store een maand gevestigd in Store For Brands Airport op Schiphol.

‘Microsoft heeft de missie om mensen en organisaties te helpen bij het verwezenlijken van hun doelen, dromen en ambities. De store geeft ons de mogelijkheid om te laten zien hoe onze producten deze missie ondersteunen. Windows 2in1, met onder meer de Surface Pro 3, is een speciale categorie producten die een bijdrage leveren aan de productiviteit en flexibiliteit van onze klanten. Je kunt makkelijk schakelen van werk naar privézaken en weer terug. Ik nodig iedereen uit om langs te komen in de Windows 2in1 store om dit zelf te ervaren.’ Aldus Joris Jan Goos Marketing Manager Windows bij Microsoft Nederland.

Over Store For Brands
De eerste Store For Brands werd in juli 2011 geopend op de Kalverstraat 101. De afgelopen drie jaar heeft Store For Brands campagnes uitgerold voor meer dan 70 merken, waaronder Coca Cola, Fiat, L’Oreal, KitKat, Douwe Egberts, H&M, Microsoft en Unilever. Verder bouwde Store For Brands in 2014 de activiteiten uit met een nieuw concept, Instore for brands, waarmee ze merkbeleving in V&D filialen in Nederland toevoegen door voor merken als Toyota, Duyvis en Ford een tijdelijke instore experience te presenteren.

Eerste computers met Intel RealSense-technologie verkrijgbaar bij Media Markt Nederland

Paradigit Eindhoven opent Gaming Corner