in

De 5 beste Polaroid Cube camera tips

De feestdagen staan voor de deur, dé dagen dat iedereen samenkomt en dat moet natuurlijk worden vastgelegd.

De Polaroid Cube camera is dit jaar een veel gevraagd kerstcadeau, grote kans dat deze onder vele bomen ligt. Vind hier een vijftal tips om de lifestyle actiecamera van slechts 35 mm zo goed mogelijk te gebruiken tijdens de kerstdagen.

1.)
Maak gebruik van de magneet onderop de Cube. De magneet maakt het mogelijk de Cube op allerlei verschillende en gekke plekken te ‘plakken’. Hang de Cube bijvoorbeeld aan de koelkast of de afzuigkap in de keuken en leg de voorbereidingen en de bijbehorende gesprekken voorafgaand aan het diner vast.

2.)
Breid je Cube uit met verschillende accessoires. Elke accessoire voegt weer iets extra’s toe. Ga voor een waterproof behuizing en je bent voorbereid op dan wel een witte als een natte kerst. Of leg een fietstocht met de familie vast met de Cube in combinatie met de ‘Bicylce mount’, zodat de actiecamera stevig gemonteerd op je stuur mee kan.

3.)
Houd de Cube bij de hand. De meest gekke dingen kunnen er gebeuren wanneer je met de hele familie aan het genieten bent van het kerstdiner. Dus leg je Cube tussen de gourmetspullen op tafel en leg alle hilarische momenten vast.

4.)
Stel je eigen instellingen in via de Cube computer software. Wanneer je Cube is ingeplugd in je computer kun je de instellingen aanpassen. Je kunt bijvoorbeeld de stand ‘Cycle-video’-opname aanzetten. De Cube zal in deze stand blijven opnemen zolang de batterij spanning heeft. Als de microSD kaart vol is blijft de Cube gewoon opnemen want hij vervangt dan je oudste beelden met nieuwe.

5.)
Deel je opnames met je medemens op je sociale media en vergeet dan niet de #polaroidcubenl te gebruiken!

Een magische Kerst begint in het winkelcentrum

Slechts een derde van de Nederlanders koopt zijn kerstinkopen online