in

HP vindt de Desktop PC voor thuis opnieuw uit

The HP Pavilion Mini Desktop is een kleine, stijlvolle desktop PC met veel geheugen.

HP lanceert vandaag de nieuwe HP Pavilion Mini Desktop, een zeer krachtige en slimme desktop PC die indrukwekkende prestaties combineert met een zeer eigentijds design dat in elke ruimte aantrekkelijk is.

Volgens Louis Perrin, directeur consumentenproducten van de Printing and Personal Systems Group van HP EMEA, blijft de tower desktop PC een middelpunt voor het delen, creëren en entertainment in huis. “De HP Pavilion Mini Desktop biedt de voordelen van de traditionele desktop PC in een mooie vorm en dankzij zijn kleine formaat probleemloos past op de plek waar informatie- en entertainment systemen zijn opgesteld.”

Krachtig vermogen, compact design
De huidige consument wil graag een krachtige en geraffineerde desktop PC die past bij hun eigen stijl en huis. Maar die moet – zonder dat het rommelig wordt – wel in te passen zijn op de aangewezen plek waar het gezin en vrienden bij elkaar komen. Met een hoogte van 5,2 cm en een gewicht van 0,73 kg(1) past de HP Pavilion Mini Desktop in de palm van je hand. Hij levert maximale productiviteit op basis van Windows 8.1(2) en werkt met processors tot Intel® Core™ i3(3).

Gebruikers kunnen meer video’s en foto’s verwerken en opslaan met tot 1 TB opslag(4) en tot 8 GB geheugen(5). Maar de klant kan ook onbezorgd gebruik maken van entertainment en gaming mogelijkheden via de dual display functie van DisplayPort en HDMI compatible aansluitingen. Zo kan je streamen en heb je toegang tot content op meerdere beeldschermen, inclusief TV met volledige HD support.

De HP Pavilion Mini Desktop is ENERGY STAR® gecertificeerd, met een energiegebruik tot 45 watt, in vergelijking met 250 watt voor een gebruikelijke toren PC. De ingebouwde Wi-Fi(6) en Bluetooth® stellen de gebruiker in staat om content te streamen vanuit elke gewenste ruimte en aan te sluiten op Bluetooth accessoires. Met de terugloop van optische DVD media in de huidige digitale wereld, biedt de HP Pavilion Mini Desktop geen optische drive. Een externe USB optische drive kan gebruikt worden via elke van de vier USB aansluitingen. De HP Pavilion Mini Desktop wordt geleverd in de kleur Snow White zodat deze probleemloos in elke inrichting past.

Prijs en beschikbaarheid(7)
De HP Pavilion Mini Desktop wordt naar verwachting in Nederland geleverd vanaf februari 2015 vanaf €399.

(1) Actual weight will vary by configuration.
(2) Not all features are available in all editions or versions of Windows. Systems may require upgraded and/or separately purchased hardware, drivers and/or software to take full advantage of Windows functionality. See http://www.microsoft.com.
(3) Intel’s numbering is not a measurement of higher performance.
(4) For hard drives, TB = 1 trillion bytes. Actual formatted capacity is less. Up to 30GB of hard drive is reserved for system recovery software.
(5) For hard drives, GB = 1 billion bytes. Actual formatted capacity is less. Up to 30GB of hard drive is reserved for system recovery software.
(6) Wireless access point and Internet service required and not included.
(7) Estimated street prices. Actual prices may vary.

Monitor Audio Airstream S200

De Panasonic LUMIX FT30