in

Nieuwe Nikon COOLPIX-camera’s zijn eenvoudig, stijlvol en sociaal

Met de 20-megapixel COOLPIX S3700 is het heel eenvoudig om foto’s van hoge kwaliteit te delen. Met de ingebouwde Wi-Fi en het gebruik van de Nikon WMU app zijn de beelden eenvoudig over te zetten naar smartapparaten.

Met de NFC-technologie hoeven gebruikers enkel de camera tegen een smartapparaat te houden om de beelden over te zetten. Prachtige beelden zijn zo binnen no-time te delen op alle social media kanalen. Elke actie wordt moeiteloos vastgelegd in foto’s en HD-films met 8x optische zoom en is uitbreidbaar tot 16x met Dynamic Fine Zoom(3). De accu beschikt over een lange gebruiksduur en Glamour-retouchering zorgt ervoor dat selfies en groepsportretten er altijd prachtig uitzien!

Met de 20-megapixel COOLPIX S2900 wordt stijlvol fotograferen een alledaagse activiteit: de camera past namelijk makkelijk in een broekzak of handtas, is verkrijgbaar in diverse kleuren en is eenvoudig te bedienen. Maak probleemloos mooie close-ups dankzij de 5x optische zoom die uitbreidbaar is tot 10x met Dynamic Fine Zoom. Bovendien krijgt u prachtige heldere beelden met slechts een druk op de knop, aangezien de automatische onderwerpselectie de juiste instellingen aanbeveelt. HD-films leggen alle familiepret vast. De functie Panorama assist helpt bij het fotograferen van prachtige landschappen.

Goede foto’s maken hoeft niet ingewikkeld te zijn: de 16-megapixel COOLPIX L31 is eenvoudig te gebruiken, betrouwbaar, betaalbaar en levert bovendien uitstekende resultaten. De 5x optische zoom is ideaal om prachtige portretten te maken en gebruikers kunnen HD-films opnemen waarbij met één druk op de knop te schakelen is tussen foto’s en video. Ingebouwde speciale effecten inspireren een creatieve benadering. U kunt makkelijk blijven fotograferen, zelfs als u op reis bent, dankzij de overal verkrijgbare AA-batterijen.

Matthieu van Vliet, Country Manager Nikon Nederland:zegt hierover: “Of je nu graag beelden deelt op social media, elke dag foto’s wilt maken of enkel speciale momenten met familie en vrienden wilt vastleggen, er is altijd een nieuwe COOLPIX die hiervoor geschikt is. Ze zijn stijlvol en slank en zitten boordevol functies die fotograferen leuk maken, terwijl ze altijd beelden van uitstekende kwaliteit leveren. Deze camera’s zijn zo ontworpen dat ze perfect passen bij uw manier van leven.”

Sociaal in stijl
De COOLPIX S3700 ziet er stijlvol uit en maakt prachtige foto’s die direct te delen zijn door eenvoudig de camera tegen een smartapparaat met NFC-ondersteuning te houden. Er is ook een speciale Wi-Fi-knop waarmee gebruikers beelden kunnen overzetten naar hun smartapparaat zodat iedereen zijn foto’s altijd en overal kan posten.

Veel megapixels pure kracht
Zowel de COOLPIX S3700 als de COOLPIX S2900 heeft een 20-megapixel CCD-beeldsensor, De COOLPIX L31 beschikt over 16 megapixels. Dankzij het grote aantal pixels produceert elke camera scherpe beelden met heldere details, perfect voor uitvergrotingen.

Zoom in op de actie
De COOLPIX S3700 beschikt over 8x optische zoom, uitbreidbaar tot 16x Dynamic Fine Zoom, de COOLPIX S2900 beschikt over 5x optische zoom, uitbreidbaar tot 10x Dynamic Fine Zoom, en de COOLPIX L31 is voorzien van 5x optische zoom. Door het zoombereik is het eenvoudig close-ups, gezichtsuitdrukkingen maar ook de perfecte groepsfoto vast te leggen.

Bewegende herinneringen
Hoe klein of kleurig ze ook zijn, deze nieuwe COOLPIX-camera’s produceren heldere foto’s en vloeiende films van uitstekende kwaliteit. U kunt moeiteloos schakelen tussen foto’s en video, zodat u direct een film kunt opnemen als de situatie daarom vraagt. Mis nooit meer een speciaal moment met familie en vrienden!

Prijs en beschikbaarheid
De COOLPIX S3700 is naar verwachting verkrijgbaar vanaf 26 februari in zes varianten: zilver, zwart, rood, roze, blauw en blauw met een lijnpatroon, voor een consumentenadviesprijs van €139,-.

De COOLPIX S2900 is naar verwachting verkrijgbaar vanaf 29 februari in twee varianten: zilver en zwart voor een consumentenadviesprijs van €109,-.

De COOLPIX L31 is naar verwachting verkrijgbaar vanaf 29 februari in het zilver voor een consumentenadviesprijs van €79,-.

Sitecom introduceert ‘s werelds kleinste 802.11ac Wi-Fi-adapter

Ecommerce Benchmark is internationaal gelanceerd