in

Microsoft onthult Windows 10

In een wereld waarin we steeds meer apparaten gebruiken en steeds meer informatie beschikbaar komt, wil Microsoft vrijheid en ruimte creeren. Windows 10 maakt jouw ervaring persoonlijker op verschillende devices. Of je nu een groot scherm, klein scherm of helemaal geen scherm gebruikt.

Hieronder een overzicht van een aantal nieuwe features in Windows 10:

Cortana komt naar pc en tablet. De persoonlijke digitale assistent Cortana zal beschikbaar zijn op Windows 10, zowel op pc als tablet, om mensen te helpen dingen gemakkelijk gedaan te krijgen.

Een nieuwe webervaring voor Windows 10. Project Spartan, de nieuwe generatie browser, biedt de mogelijkheid om webpagina’s met keyboard of pen van aantekeningen te voorzien, en deze te delen met vrienden. Ook heeft de browser een afleidingsvrije modus en integratie met Cortana om het internet voor je aan het werk te zetten.

Xbox op Windows 10. Stream games direct van je Xbox One naar Windows 10. Speel tegen vrienden op verschillende devices en ervaar schitterende graphics die gebouwd zijn met Direct X12.

Office voor Windows 10. Universele apps van Office zorgen op Windows 10 voor een consistente touch-first ervaring. Of je nu een smartphone, tablet of pc gebruikt. In de komende maanden laten we je hier meer over weten.

’s Werelds eerste holografische platform: Windows 10 stelt iedereen in staat om holografische ervaring te projecteren in de echte wereld. De nieuwe Microsoft HoloLens is de eerste holografische device waarvoor je geen draden, telefoons of connectie met een pc nodig hebt.

Nieuwe Microsoft Surface Hub optimaliseert ervaring Windows 10 voor groepen: Surface Hub maakt gebruik van Windows 10, Skype for Business en Office 365 om iedereen, of je nou thuis of op kantoor werkt, het gevoel te geven dat ze in dezelfde ruimte zitten.

Later deze week, wordt de Windows 10 Technical Preview vrijgegeven. In februari is naar verwachting de eerste versie voor mobiele telefoons beschikbaar. Veel van de features die ze vandaag presenteerden, kun je bekijken door je aan te melden voor het Windows Insider Program via http://preview.windows.com.

ALSO Nederland start met de distributie van HP

‘Logistiek via bol.com’