in

Aanvullende informatie Windows 10

De nieuwste versie van Microsoft’s besturingssysteem biedt een groot aantal innovaties. In een wereld waarin we steeds meer apparaten gebruiken en steeds meer informatie beschikbaar komt, wil Microsoft vrijheid en ruimte creeren.

Windows 10 maakt jouw ervaring persoonlijker op verschillende devices. Of je nu een groot scherm, klein scherm of helemaal geen scherm gebruikt.

Office
Een sterk voorbeeld is Office for Windows 10. Deze Office-variant biedt geoptimaliseerde versies van Word, Excel, PowerPoint, OneNote en Outlook voor devices met een aanraakscherm. De nieuwe apps zijn later dit jaar beschikbaar als download in de Windows Store. Op telefoons en tablets met Windows 10 vind je ze voorgeïnstalleerd. Het is onze missie om Office aan te bieden aan iedereen op ieder appraat, zodat je waar je ook bent het gemak van deze apps ervaart. Je leest er meer over in deze blog van Julia White.

Lumia’s
Het nieuwe Windows 10 heeft ook verschillende positieve gevolgen voor de Lumia-smartphones. Volgens Chris Weber van Microsoft Mobile Devices Group is Windows 10 ontwikkeld met de Lumia in het achterhoofd. Zo werk je met Windows 10 net zo eenvoudig op je laptop als op je telefoon. Je vindt hier het interview met Weber.

Kansen voor developers
Ook voor ontwikkelaars betekent Windows 10 een uniform platform voor alle devices, waardoor je applicaties een groot bereik hebben voor consumenten op smartphones, tablets, PCs, Xbox, IoT devices en zelfs unieke ervaringen bieden op Surface Hub en HoloLens. Lees meer over wat Windows 10 betekent voor developers in de blog van Kevin Gallo.

Skype
Windows 10 maakt het ook gemakkelijker om Skype te gebruiken. Deze oplossing wordt een vast onderdeel van de communicatiesuite van Windows 10. Welke voordelen dat oplevert, lees je hier.

Project Spartan
Project Spartan is een gloednieuwe browser die aansluit bij de manier waarop we vandaag de dag op het web actief zijn. Wil je meer weten over dit project? Lees dan deze blog.

Xbox
Gamen met Xbox is altijd een sociale en persoonlijke ervaring geweest. Met Windows 10 komt deze ervaring samen met je PC en smartphone. Een aantal van de Xbox Live features komt naar Windows 10 voor onder andere het spelen van multiplayer-games. Daarnaast komt Fable Legends naar Xbox One en Windows 10. Lees verder op de Xbox blog.

Enterprise
Voor de zakelijke markt is Windows 10 het beste enterprise-platform ooit. Het biedt hogere productiviteit, nog weer betere beveiliging en optimaal gebruik van apps. In deze blog lees je daar meer over.

 

Panasonic Visual Solutions lanceert Academy voor het trainen van partners

Samsung ontvangt BLI Line of the Year award voor zakelijke printers