in

Media Markt en Gamekings starten samenwerking

Media Markt en Blammo Media, producent van het populaire MTV televisieprogramma Gamekings, zijn een intensieve samenwerking gestart.

Hieruit is de nieuwe wekelijkse rubriek Gearkings op de website Gamekings.tv ontstaan. In Gearkings worden gamers op van Gamekings bekende vermakelijke wijze geïnformeerd over elektronicaproducten; van reviews tot workshops en tutorials. Dankzij de samenwerking met Media Markt is het programma van Gearkings gevarieerder en informatiever dan ooit.

Voor Media Markt biedt de samenwerking een betere verbinding met de gamers-doelgroep, terwijl Gamekings dankzij de samenwerking direct toegang krijgt tot de nieuwste elektronica gadgets die gamers aanspreken. Gezamenlijk bedienen Media Markt en Gamekings met Gearkings de wensen en behoeften van de hedendaagse gamer, van online reviews tot evenementen op de winkelvloer.

Boris van de Ven van Blammo Media: “Dat onze community, items zoals Gearkings graag wil zien is voor ons een zekerheid. We zijn dus verheugd dat Media Markt het nu mogelijk maakt om een groot scala aan hardware te testen en te bespreken.”

Jon Hilbrants, Manager Entertainment Media Markt: “Met deze samenwerking zijn we in staat nog beter in contact te treden met gamers en maakt Media Markt zijn naam waar als de entertainment store. Bovendien kent Gamekings de gamers-doelgroep erg goed, daar kunnen wij vast nog van leren.”

De eerste aflevering van Gearkings, over 4K TV’s, staat sinds 20 januari jl. online en is inmiddels uitgegroeid tot één van de best bekeken video-items in januari. Gearkings is wekelijks te zien op Gamekings.tv.

ALSO Security Seminar

Vodafone Nederland boekt weer omzetgroei