in

Samsung toont toekomstvisie slimmer leven op EU Forum 2015

Slimmer leven is de centrale boodschap van Samsung op het European Forum 2015 in Monaco. Tijdens het evenement toont de fabrikant diverse slimme innovaties die het dagelijks leven vergemakkelijken.

Of het nu gaat om de verbluffende beeldkwaliteit van SUHD Smart TV’s, de adembenemende geluidskwaliteit van de audiosystemen of slimme keukenapparaten die functionaliteit en design combineren, Samsung levert innovaties waar iedereen wat aan heeft.

• Samsung toont innovaties voor een slimmer dagelijks leven
• SUHD TV, slimme keukenapparaten, audiosystemen en quadcore printer maken het verschil
• Gebruiker staat centraal bij alle nieuwe innovaties

Verbluffende beeldkwaliteit met SUHD TV
Met de 88-inch SUHD Smart TV zet Samsung een volledig nieuwe standaard voor entertainment en kijkbeleving via TV’s met extreem hoge resolutie. Het contrast en de kleuren zijn van ongekende kwaliteit en door het gebogen scherm is de kijkervaring indrukwekkender dan ooit. De televisies zijn voorzien van Samsungs energiezuinige nanokristal-technologie en geven hierdoor 64 keer meer kleuren weer dan conventionele TV’s. De gebruikerservaring van de Smart TV is bovendien nog gemakkelijker dankzij het besturingssysteem Tizen.

Samsung levert de drie nieuwe modellen SUHD TV’s (JS9500, JS9000 en JS8500) in beeldmaten variërend van 48 tot 88 inch. Niet alleen kies je hiermee voor het beste beeld, ook kies je voor de Smart TV die het beste bij je past.

Premium audio-ervaring met ring radiator technologie
Ook met zijn audiosystemen loopt Samsung voorop in de markt. Zo ontwikkelden zijn audio-experts de WAM7500/6500 met ring radiator technologie. Dit resulteert in een 360 graden geluidservaring, waarbij het geluid zich zowel horizontaal als verticaal verplaatst en ruimtes gevuld worden met gebalanceerde klanken.

Keukenapparaten geïnspireerd door sterrenchefs
Samsung brengt innovatieve technologie naar de keuken. Met digitale en slim ontworpen keukenapparatuur is Samsung hard op weg om marktleider te worden. Diverse sterrenchefs gaven daarbij hun inbreng. De Samsung Chef Collection brengt de functionaliteit en het design van een professionele keuken naar Europese huishoudens en bestaat uit:

De op professionele keukens geïnspireerde Kitchen Fit Koelkast, die naadloos past naadloos in ieder keukendesign en ultieme versheid garandeert met Precise Chef Cooling.
Gourmet Vapour Technologie met intuïtief color LCD touchscreen en Wi-Fi-bediening.
Virtual Flame Technologie is de nieuwe revolutie voor inductieplaten. Deze slimme, stijlvolle LED-vlammen visualiseren hitte en maken het mogelijk om de intensiteit nauwkeurig aan te passen.
De Samsung WaterWall is de nieuwste innovatie in vaatwassen en laat conventionele vaatwassers ver achter zich. De krachtige watermuur maakt iedere hoek grondig schoon en garandeert de beste resultaten.

NX500: compacte smart systeemcamera voor professionele foto’s
Op het gebied van compacte smart systeemcamera’s houdt Samsung een reputatie hoog. De nieuwe NX500 camera heeft alle technische kenmerken om perfecte foto’s te maken. De autofocusfunctie is volledig vernieuwd en het toestel beschikt over een sensor die zelfs bij beperkte lichtinval weinig beeldruis oplevert. De NX500 deelt als compacte smart systeemcamera opvallend veel eigenschappen en functies met de NX1, de vlaggenschip-camera van Samsung. De handzame camera kan via Wi-Fi en Bluetooth verbinden met andere apparaten en het internet en direct foto’s en video’s te delen.

Uitbreiding van de Galaxy A-reeks smartphones
Op het European Forum 2015 toont Samsung ook een uitbreiding op zijn populaire Galaxy A-smartphones. De Galaxy A7, A5 en A3 hebben elk een 5-megapixel selfiecamera en andere unieke eigenschappen, zoals de mogelijkheid om animated GIF’s te maken. De behuizing van de ultradunne toestellen bestaat volledig uit metaal.

Sneller en efficiënter printen met nieuwe quadcore printtechnologie
Tot slot onthult Samsung de MX7 quadcore printer. Het apparaat is sneller dan ooit en verhoogt de efficiëntie van elke organisatie. Opstarten duurt niet langer dan 18 seconden, terwijl ontwaken uit stand-by amper 12 seconden vergt. Met 1200 dpi (dots per inch) maak je haarfijne afdrukken. Ook scannen gebeurt snel en in een handomdraai. De MX7 scant 120 enkelzijdige of 240 dubbelzijdige afbeeldingen per minuut. Bediening is eenvoudig via het 10,1 inch Android bedieningspaneel, waarop je naast overzichtelijke menuopties, ook voorvertoningen en documentbewerkingsopties vindt.

Winkelcentrum voorzien van gratis Wi-Fi voor online platform InSchijndel

Digital agency Snakeware trotse hoofdsponsor van Amiga 30 jaar