in

Epson gaat samenwerking aan met EuroForm

De nieuwe oplossing omhelst betere MPS-data-inzameling en -analyse op producten met lagere kosten voor onderhoud en vervanging van verbruiksartikelen.

In samenwerking met EuroForm, een vooroplopende onafhankelijke softwareleverancier (ISV) en maker van JetAdvice, heeft Epson zijn WorkForce Pro RIPS (Replaceable Ink Pack System)-producten geschikter gemaakt voor een Managed Print Service (MPS)-programma. Dankzij dit partnership kunnen resellers en distributeurs op afstand veilig gegevens inzamelen en analyseren. Daarnaast krijgen ze zo een beter beeld van printergebruik en beheervereisten van producten die speciaal ontwikkeld zijn met minder ondersteuning op locatie en minder frequente vervanging van inktpatronen voor ogen.

Patrick Perrot, Epson Europe, zegt hierover: “De WorkForce Pro RIPS van Epson zijn zakelijke inkjetprinters die uitstekende kwaliteit leveren en ononderbroken tot wel 75.000 pagina’s kunnen printen zonder de inktpatroon te vervangen. Dankzij JetAdvice en onze samenwerking met EuroForm kunnen we deze producten nu inzetten in een aantrekkelijk MPS-programma voor kanaalpartners. Dit programma houdt de onderhoudsvereisten en dus de kosten voor logistiek en ondersteuning op locatie laag.”

Kim Niebling van EuroForm: “We zijn heel trots op onze nieuwe samenwerking met Epson en we zijn ervan overtuigd dat deze zowel resellers als eindgebruikers ten goede zal komen. De onderhoud besparende technologie in Epson’s RIPS-printers sluit perfect aan op de kernwaarden van ons product JetAdvice. We zijn blij met de tastbare voordelen voor kanaalpartners die de betere data-inzameling en het aanbod van MPS-diensten zullen opleveren.”

JetAdvice is eenvoudig te integreren in bestaande IT-infrastructuren en combineert uitstekende data-inzameling en -analyse met betrouwbare printers die minder onderhoud op locatie vereisen.

Informatie over Epson
Epson is wereldwijd toonaangevend op gebied van innovatie en toegewijd om de visie en verwachtingen van klanten wereldwijd te overstijgen met oplossingen variërend voor thuis, op kantoor en voor commerciële en industriële ondernemingen. Het productassortiment van Epson bestaat uit inkjetprinters, printersystemen, 3LCD-projectoren, industriële robots, multimediabrillen en sensorsystemen die zijn gebaseerd op compacte, energiebesparende en nauwkeurige technologieën.

De Epson Group, geleid door het in Japan gevestigde Seiko Epson Corporation, telt wereldwijd meer dan 73.000 werknemers in 94 bedrijven, en is trots op haar voortdurende bijdrage aan het mondiale milieu en de gemeenschappen waarin de groep actief is.

Informatie over Epson Europe
Epson Europe B.V., gevestigd in Amsterdam, is het regionale hoofdkantoor voor Europa, het Midden-Oosten, Rusland en Afrika. Met een personeelsbestand van 1.655 werknemers behaalde Epson Europe in het boekjaar 2012 een omzet van 1.540 miljoen euro.

 

mijlpaal: devolo verkoopt meer dan 25 miljoen dLAN-adapters

Ruckus Wireless demonstreert Wi-Fi Calling tijdens World Mobile Congress in Barcelona