in

AOC lanceert een WQHD-monitor van 27”

Supervloeiend beeld met een resolutie van 2560 x 1440 – de AOC Q2778VQE heeft een responstijd van 1 ms.

De AOC Q2778VQE van 27″ (68,6 cm) is ideaal voor het spelen van snelle games en het kijken van haarscherpe films dankzij een WQHD-resolutie van 2560 x 1440 pixels en een uiterst korte responstijd van slechts 1 ms. Ook professionele gebruikers profiteren van de ruimte op het scherm, bijvoorbeeld bij het werken met complexe applicaties via meerdere schermen of met hoge resolutie beelden.

Scherpte, snelheid, grootte
De nieuwe WQHD-monitor van beeldschermspecialist AOC, de Q2778VQE, heeft een TN-paneel van 27″ (68,6 cm) met een beeldverhouding van 16:9, brede kijkhoeken (170° horizontaal / 160° verticaal) en een resolutie van 2560 x 1440 pixels. Computergames kunnen daardoor in meer detail op het scherm worden weergegeven dan bij standaard-Full HD-monitoren het geval is. Daarnaast behoren dankzij de extreem korte reactietijd van slechts 1 ms spookeffecten nagenoeg tot het verleden. Spelers en filmfans kunnen dan ook genieten van scherpe en heldere beelden, zelfs tijdens snelle scènes vol actie. De DisplayPort van de monitor maakt een snelle, ideale en soepele overdracht van beelden op hoge resoluties mogelijk.

Ook professionele gebruikers kunnen met de AOC Q2778VQE productiever werken. Het grote aantal pixels zorgt ervoor dat er meer vensters tegelijkertijd kunnen worden weergegeven. Dit maakt multitasken een stuk eenvoudiger. Dankzij het grote scherm van 27″ (68,6 cm) is alle scherminhoud nog steeds groot genoeg om zonder probleem herkend te worden. Maar ook losse toepassingen, zoals grafische programma’s, hebben veel voordeel van de hogere resolutie.

Fotografen kunnen hun foto’s tot leven laten komen dankzij het enorme detailniveau en eenvoudig kleine details aanpassen zonder dat ze net zo ver moeten inzoomen als bij schermen met lagere resoluties. De grote helderheid van het scherm, 350 cd/m², zorgt ervoor dat foto’s en andere content er nog beter uitzien.

Veelzijdig en efficiënt
De AOC Q2778VQE beschikt over DisplayPort-, HDMI-, DVI- en D-Sub-aansluitingen om gebruikers diverse mogelijkheden te geven voor het aansluiten van verschillende beeldbronnen. Zodoende is het geen enkel probleem om bijvoorbeeld een gameconsole en meerdere computers tegelijkertijd aan te sluiten.

De uitstekende prestaties en de veelzijdigheid van het scherm gaan niet ten koste van de duurzaamheid. De AOC Q2778VQE beschikt over de slimme energiebesparingsfuncties Eco Mode en e-Saver. Het scherm voldoet ook aan strenge eisen, zoals die voor EnergyStar 6.0 en TCO 6.0. Zoals bij alle monitoren biedt AOC ook hier een garantie van drie jaar aan met een vervangservice op locatie.

De AOC Q2778VQE is nu verkrijgbaar voor een adviesprijs van 399 EUR.

Bekijk deze monitor op de onlangs vernieuwde website van AOC: www.aoc-europe.com.

Orange Business Services – Microsoft Lync

Sandberg geeft zijn producten nu uit in 24 talen