in

Sandberg geeft zijn producten nu uit in 24 talen

De Deense producent van IT-accessoires Sandberg verhoogt op dit moment het aantal talen dat beschikbaar is in alle bijna 600 producten. Dit is een direct resultaat van de grote stijging in geografische dekking.

De afgelopen jaren heeft Sandberg A/S een jaarlijkse exportgroei gezien van ongeveer 80%. Het aantal landen waar de producten van Sandberg te koop zijn, is vorig jaar alleen al gestegen van 34 naar 67.

Sandberg houdt hier rekening mee en verhoogt de taalmogelijkheden van de producten. Dit is om een betere dienst te bieden aan de landen waar het bedrijf al op de markt is, en om vensters te openen naar nog meer nieuwe markten.

Erling Hoff Petersen, Director of Sales en Business Development, zegt: “We hebben altijd benadrukt dat onze producten eenvoudig te gebruiken moeten zijn voor de gewone consument die geen verstand heeft van IT. Zowel individuen als bedrijven kiezen voor Sandberg, en het is onze verantwoordelijkheid de klant tot het einde een goede ervaring te bieden. Als we in een dergelijke grote geografische regio aanwezig zijn, is het voor ons logisch om de beste mogelijke hulp te bieden in de moedertaal van de klant. Gedurende 2015 wordt de website www.sandberg.it ook uitgebreid van 10 naar 24 talen.”

Anders Petersen, Product Manager, voegt daaraan toe: “Het is een enorme operatie, waarmee we in de zomer van 2014 gestart zijn. We zijn nu op het punt dat meer dan de helft van de producten die we op groothandelniveau verschepen, beschikken over alle 24 talen. In veel landen is het wettelijk verplicht dat de tekst in de producten in de moedertaal is. Net zoals we ervoor zorgen dat we voldoen aan alle technische wettelijke vereisten in ieder land, doen we dat ook met de taalkundige vereisten.”

Sandberg A/S bestaat in 2015 30 jaar. In 2014 heeft het bedrijf de prestigieuze prijs “IT Comet of the Year” van Computerworld gewonnen, naar aanleiding van de robuuste economische ontwikkeling van het bedrijf. De producten beslaan 50 categorieën, van de nieuwste smartphone-accessoires tot de populairste audioproducten en een uitgebreide reeks kabels en onderdelen voor alle computerplatformen, consoles en mobiele apparaten en andere consumentenelektronica.

Dit zijn de 24 talen:

Arabisch
Bulgaars
Deens
Engels
Fins
Frans
Grieks
Nederlands
Italiaans
Litouws
Noors
Pools
Portugees
Roemeens
Russisch
Servisch
Slovaaks
Sloveens
Spaans
Zweeds
Tsjechisch
Turks
Duits
Hongaars

AOC lanceert een WQHD-monitor van 27”

iconBIT FTB-10U12A laadt tot 10 USB-apparaten tegelijkertijd op