in

Comfortabele Bluetooth-hoofdtelefoons

Sony brengt vier nieuwe hoofdtelefoons die hoogwaardige geluidskwaliteit en bewegingsvrijheid combineren via Bluetooth.

De hoofdtelefoons zijn voorzien van Near Field Communicatie (NFC) waardoor met een simpele aanraking de Walkman, MP3-speler of smartphone automatisch een draadloze audioverbinding maakt. Muziek is af te spelen in hoge audiokwaliteit – met rijke, diepe bassen en gedetailleerde, heldere hoge tonen.
Net als de veel geprezen High-Res Audio hoofdtelefoon (MDR-1A) brengt de nieuwe luxe MDR-1ABT ook audio van hoge kwaliteit. Door de toevoeging van Bluetooth kan dit nu ook draadloos.
De 40mm HD driver units staan garant voor diepe bassen, een krachtig middengebied en heldere hoge tonen over de gehele bandbreedte waarbij elke muzikale nuance exact wordt weergegeven dankzij de aluminium beklede Liquid Crystal Polymer Film-membranen. Comfort komt op de eerste plaats, de hoofdtelefoon heeft zeer ergonomische oorpads en een geavanceerde vouwstructuur die exact om het oor past.

Een andere innovatie is de toevoeging van een aanraaksensor aan de zijkant van de hoofdtelefoon. Wisselen tussen muzieknummers, telefoongesprekken aannemen of het volume aanpassen kan met intuïtieve aanraking van de vingers.
De MDR-1ABT is beschikbaar vanaf mei in zwart en zilver en heeft een winkeladviesprijs van 350,- euro.

iconBIT FTB-10U12A laadt tot 10 USB-apparaten tegelijkertijd op

Nieuwe line up LG smartphones