in

WD lanceert vier nieuwe My Cloud NAS-systemen

WD brengt vier nieuwe Network Attached Storage (NAS)-systemen in de My Cloud-serie uit. De NAS-oplossingen – My Cloud Expert en My Cloud Business – bieden een opslagcapaciteit tot 24 TB en zijn speciaal ontworpen voor creatieve professionals, prosumers en voor het MKB.

Met twee NAS-systemen in de My Cloud Expert-serie biedt WD een oplossing voor de stormachtige opkomst van streaming en voor de enorme hoeveelheden digitale gegevens die creatieve professionals en prosumers veilig moeten opslaan, delen, back-uppen, beheren en streamen. De My Cloud Expert Serie bestaat uit My Cloud EX2100 (two-bay) en My Cloud EX4100 (four-bay) NAS-systemen, beide met de nieuwste versie dual-core Marvell ARMADA™ processors en een maximum opslagcapaciteit van 24 TB. De NAS-systemen uit de My Cloud Expert Serie zijn ook ontwikkeld om als digitale entertainment hub te fungeren, waarbij films en muziek naadloos worden gestreamd naar andere multimedia-apparaten.

De twee nieuwe systemen uit de My Cloud Business-serie bieden MKB-bedrijven de juiste oplossing om hun bedrijfsgegevens te centraliseren, te beschermen en te back-uppen. De My Cloud Business Serie bestaat uit My Cloud DL2100 (two-bay) en My Cloud DL4100 (four-bay) high-performance NAS-systemen, met Intel Atom™ dual-core processors met maximaal 24 TB aan opslagcapaciteit.

De My Cloud Business Serie is nu online verkrijgbaar via wdstore.com. De My Cloud Expert Serie en My Cloud Business Serie zullen vanaf maart verkrijgbaar zijn via geselecteerde winkels.

 

Panasonic demonstreert nieuwe POS-oplossingen voor retail en horeca

Sony introduceert de Xperia Z4 Tablet