in

HyperX introduceert FURY DDR4 geheugen en voegt high-capacity Predator DDR4 kits toe

HyperX een divisie van Kingston Technology Company, Inc., onafhankelijk aanbieder van geheugenproducten, introduceert HyperX FURY DDR4 geheugen.

De HyperX FURY DDR4 is de eerste productlijn die automatisch overklokken voor de volgende generatie high-end desktops met Intel® X99 chipset en Haswell-E processors mogelijk maakt via de plug-and-play functionaliteit. HyperX FURY DDR4 is beschikbaar in 2133MHz, 2400MHz en 2666MHz frequenties en in verschillende configuratiekits van 8GB tot 64GB.

• HyperX FURY DDR4 biedt plug-and-play functionaliteit
• Geoptimaliseerd voor Intel X99 Chipset en Haswell-E Processors
• Predator DDR4 breidt uit met 32GB en 64GB kits

HyperX FURY DDR4 geheugen is een kosten efficiënte high-performance upgrade voor Intel 6- en 8-core processors en faciliteert snellere videobewerking, 3D-rendering, gaming en AI-processing. Het haalt volledig voordeel uit de stroom efficiëntie van DDR4 door lage 1.2V instellingen. HyperX FURY DDR4 heeft een low profile heat spreader in het bekende asymmetrische FURY design met een onderscheidend zwarte PCB die past bij de laatste PC-hardware designs.

Naast de nieuwe FURY DDR4 geheugenserie, breidt HyperX de Predator DDR4 serie uit met 32GB en 64GB kits voor de performance-zoekers en liefhebbers die opzoek zijn naar het allersnelste geheugen ter wereld. HyperX Predator DDR4 is beschikbaar in frequenties tot 3000MHz en in verschillende configuratiekits.

“We zijn enthousiast dat we ons DDR4-aanbod hebben kunnen uitbreiden met FURY voor de entry-level liefhebbers die het maximale uit hun gaming en user experience willen halen met het simpele plug-and-play geheugen,” aldus Niels Burnet, Business Development Manager Nederland bij Kingston Technology. “FURY DDR4 is ideaal voor wie opzoek is naar premium componenten met een hogere snelheid, hoge performance met maximale betrouwbaarheid en geweldig design en dat allemaal voor een minimale investering.”

HyperX is de high-performance productdivisie van Kingston Technology die onder meer ultrasnelle DDR4- en DDR3-geheugens, SSD’s, USB-drives en gaming-toebehoren omvat. HyperX is specifiek bedoeld voor gamers, overklokkers en liefhebbers en staat wereldwijd bekend om zijn kwaliteit, prestaties en innovatieve karakter. HyperX blijft zich inzetten voor eSports als sponsor van meer dan 20 teams wereldwijd en is hoofdsponsor van Intel Extreme Masters. HyperX is aanwezig op talrijke beurzen, waaronder Brasil Game Show, China Joy, DreamHack, gamescom en PAX.

Op internet aangesloten telefoon, huis, auto… en lichaam?

Parkeergarages staan leeg, tarieven stijgen door