in

Logitech introduceert de Logitech G303 Daedalus Apex Performance Edition Gaming-muis

Nieuwe Logitech G gaming-muis beschikt over Logitech’s beste optische sensor voor maximale tracking-nauwkeurigheid.

Logitech introduceert zijn nieuwste Logitech G gaming-muis, de Logitech G303 Daedalus Apex Performance Edition Gaming Mouse. De Logitech G303 is ontwikkeld op basis van feedback van gamers en de eSports community. De muis beschikt over de Logitech G Delta Zero optische sensortechnologie voor nauwkeurige targeting en een metalen springveersysteem in een lichtgewicht behuizing en compacte vorm.

“De gaming community gaf duidelijk aan dat zij het lichtgewicht en symmetrische ontwerp van onze G302 gecombineerd wilden hebben met de sensor in onze G502”, zegt Ujesh Desai, vice president en general manager van de Logitech gaming-divisie. “We hebben deze feedback meegenomen en een muis ontwikkeld die afgestemd en getest is door professionals, om te zorgen voor verbeterde nauwkeurigheid, comfort en prestaties. Dankzij deze feedback hebben we een geweldig product ontwikkeld.”

Geavanceerde optische sensor
De Logitech G303 beschikt over Logitech’s beste optische sensor voor maximale tracking-nauwkeurigheid. De exclusieve Delta Zero optische sensortechnologie minimaliseert snelheidsgerelateerde variatie in nauwkeurigheid, ook wel “muisacceleratie” genoemd. Hierdoor beschikken gamers met de muis over een betere nauwkeurigheid en preciezere targeting. Dankzij de combinatie van een hoog DPI-bereik van 200 tot 12.000 en zero smoothing, levert de Logitech G303 ongeëvenaarde tracking-prestaties en een optimaal reactievermogen. De muis volgt bewegingen tot 300 inches per seconde. De optische sensor kan daarnaast worden ingesteld voor optimale lift-off afstand en maximale tracking-snelheid op elke ondergrond. Gamers beschikken hierdoor over de best mogelijke tracking-respons.

Ontwerp gericht op prestaties
De Logitech G303 levert grote nauwkeurigheid, reactievermogen en prestaties in een lichtgewicht, compact en duurzaam ontwerp. Het metalen springveersysteem van Logitech G vermindert pre-travel voor een verbeterd reactievermogen en gevoel van de knoppen. De linker en rechter knoppen zijn getest op 20 miljoen kliks, wat overeenkomt met twee jaar lang tien uur per dag gamen door een professionele gamer.

RGB aanpasbare verlichting
De full-color RGB-verlichting in de Logitech G303 projecteert licht op de muismat en kan naar wens aangepast worden op basis van de 16,8 miljoen beschikbare kleuren. Gamers kunnen de verlichting van de muis hierdoor afstemmen op hun eigen smaak, het systeem of de omgeving. Breng de muis tot leven met de lichtpatronen of zet de verlichting in de slaapstand wanneer deze functie niet wordt gebruikt.

Prijs en beschikbaarheid
De Logitech G303 Daedalus Apex Performance Edition Gaming Mouse is naar verwachting vanaf begin maart beschikbaar voor een adviesprijs van 69,99 euro.

Grote opkomst bij uitreiking landelijke ICTWaarborg Awards

300 Mbps dual-radio access point in een strak wit design