in

Sharp verbetert instore klantbeleving met nieuwe PoS-terminal

Sharp Europe breidt zijn Point of Sale-assortiment (PoS) uit met een nieuwe PoS-terminal, de RZ-X850F.

De designterminal is speciaal ontworpen voor moderne en stijlvolle retailomgevingen. Het op de PC gebaseerde systeem is betrouwbaar, krachtig en flexibel met veel opslagruimte. De PoS-terminal beschikt over een duurzaam, milieuvriendelijk en groot LCD-kleurenscherm.

Pieter Dorrepaal, Product Manager ECR/POS van Sharp Electronics Benelux: “Met de RZ-X850F spelen we direct in op de toenemende vraag naar PoS-systemen die enerzijds eenvoudig en betrouwbaar zijn en die anderzijds beschikken over een opvallend modern design. Vandaag de dag hechten retail en horeca steeds meer belang aan instore klantbeleving. Stijlvol en modern vormgegeven PoS-faciliteiten dragen daar aan bij.”

Intel® Celeron TM Bay-trail J1900, 2 tot 8 GB RAM, 4 core processor, 128 GB Solid State Disks (SSD) geïnstalleerd met Microsoft POS Ready 7 OS
De nieuwste CPU-technologie verhoogt de rekencapaciteit, versnelt de opstartfase en ondersteunt de flexibele opslag die met het bedrijf meegroeit. Het nieuwste besturingssysteem ondersteunt de beveiliging en compatibiliteit met diverse specialistische toepassingen. Ontworpen zonder ventilator en daardoor geruisloos.

15 inch LCD-kleurenscherm met LED-achtergrondverlichting en glazen frontpaneel zonder randen
LCD-scherm dat over uitstekende beeld- en kleurkwaliteit beschikt, ideaal voor drukke omgevingen. Naadloos beschermd door glazen paneel tegen kruimels, stof en waterschade.

Keuze uit een helder, goed afleesbare, display voor twee regels voor de klant of een 10 inch LCD-kleurenscherm
Klantendisplay van hoogwaardige kwaliteit waarop de transactie- en de promotionele informatie verschijnt.

Meerdere kleurenopties
Behuizing verkrijgbaar in verschillende kleuren passend bij verschillende interieurstijlen: pianozwart, wit en bordeauxrood.

Tal van RS232- en USB-poorten. Uitstekend kabelopbergsysteem.
Eenvoudig aan te sluiten op randapparatuur, zoals toetsenbord en muis, waardoor de PoS geschikt is voor een diversiteit aan retailomgevingen. Alle kabels en verbindingstukken worden onzichtbaar door de terminal geleid wat zorgt voor een opgeruimde balie.

Sharp breidt met de nieuwe RZ-X850F zijn assortiment PoS- en kassasystemen uit. Het assortiment bevat elektronische kassa’s en PoS-terminals – van compacte en betaalbare systemen tot terminals met fullcolour LCD-touchscreen.

In maart betaalt u bij ALSO geen verzendkosten bij bestelling HP

Verkoop met je ‘hart’ en maak het verschil