in

Wacom werkt voor het bedrijfsleven

De nieuwe DTU-1141 pen display kent een intuitieve en papier besparende workflow met geavanceerde technologie voor elektronische handtekeningen.

Wacom® presenteert vandaag de DTU-1141 pen display voor ondernemingen en publieke organisaties die een oplossing zoeken voor het bekijken, elektronisch invullen en ondertekenen van elektronische documenten. De pen display heeft een full HD schermresolutie voor beeldkwaliteit van topniveau. Tegenwoordig moeten klanten van banken, ziekenhuizen, verzekeringsmaatschappijen, publieke organisaties en de detailhandel documenten direct bij de balie of bij een verkooppunt ondertekenen. Met haar handtekening display biedt Wacom deze organisaties een effectieve manier om het ondertekenen van dit soort documenten gemakkelijk, efficiënt en “papierbesparend” te laten verlopen.

Het levendige 10.6 inch LCD kleurenscherm ondersteunt meerdere resoluties tot full HD (1920×1080). Hiermee biedt het een geweldig platform voor vrijwel iedere bedrijfssoftwaretoepassing. De hoge schermkwaliteit zorgt ervoor dat klanten digitale documenten helder kunnen zien en met vertrouwen kunnen ondertekenen. Het geharde anti-glans oppervlak zorgt daarnaast voor een pen-op-papier gevoel en biedt de mogelijkheid om te kunnen werken in verschillende lichtomstandigheden. De DTU-1141 heeft bovendien de allernieuwste RSA/AES encryptie die ervoor zorgt dat transacties veilig worden uitgevoerd.

Het unieke compacte ontwerp van de voet maakt de DTU-1141 geschikt voor de meeste balies of verkooppunten. De geïntegreerde standaard stelt de display op een hoek van 15°, waardoor het ook mogelijk is om deze helemaal neer te leggen op een balie of bureau. De DTU-1141 heeft VESA montagegaten, zodat bedrijven die de displayhoek willen aanpassen gebruik kunnen maken van standaarden en armen van andere merken. Het beschikt bovendien over een geïntegreerd pencompartiment om de pen op te bergen wanneer deze niet wordt gebruikt en een draad om verlies te voorkomen. Daarnaast is er een beveiligingssleuf die kan worden gebruikt om diefstal van het apparaat te voorkomen.

De nieuwe pen display werkt als een gewone LCD-monitor en is eenvoudig te integreren in standaard IT-infrastructuren. Bij gebruik in combinatie met de handtekeningsoftware, wordt het een elektronische oplossing voor het bekijken, invullen en ondertekenen van documenten zoals wereldwijd al gebruikelijk is in vele sectoren. Het scherm wordt aangesloten op de pc met slechts één USB-kabel om rommel te voorkomen en de werkplek netjes te houden.

Voor een soepele consumenten interactie, kunnen veelgebruikte functies, zoals page-up of page-down eenvoudig worden geprogrammeerd op de vier instelbare, touch ExpressKeys™. De draad- en batterijloze pen is duurzaam en betrouwbaar en heeft 1024 drukgevoeligheidsniveaus die voor een natuurlijke schrijfervaring zorgen. In aanvulling op het natuurlijke gevoel, levert de Wacom-technologie een drukprofiel tijdens het schrijven en tekenen. Dit resulteert in een uniek biometrisch profiel dat gebruikt kan worden voor forensische doeleinden.

Naast de pen-invoermogelijkheden, kan de DTU-1141, wanneer hij niet actief is, worden gebruikt om diavoorstellingen en video’s te tonen voor reclame en andere doeleinden. De zeer duurzame DTU-1141 heeft een aantrekkelijke aanschafprijs. Bovendien is integratie erg eenvoudig vanwege de enkele USB-kabel die video, pen-data en stroom levert.

De DTU-1141 is in april beschikbaar in Nederland. Bezoek voor informatie over verkoop en beschikbaarheid de website van Wacom.

ICTVakdag 11 mei in de Jaarbeurs

Aan de vooravond van de verkiezingen: werk aan de winkel!