in

Online betalen met creditcard meest betrouwbaar

Creditcardbetalingen laatste jaar 100% storingsvrij – Dat constateert International Card Services (ICS), marktleider in de Benelux in de uitgifte van creditcards.

Dit in tegenstelling tot andere betaalmethoden, zoals iDeal, die te maken hebben met tientallen storingen per jaar, waardoor online betalen tijdelijk niet mogelijk is.*

Stand In Processing
André IJbema, Manager Risk Management van ICS: “Betalen met een creditcard kan eigenlijk altijd. In het zeldzame geval dat wij – gepland- onderhoud uitvoeren, doen wij dat in de daluren en maken we gebruik van STIP; Stand in Processing. Op dat moment zijn Visa en MasterCard onze back-up, zodat de autorisaties en de betalingen gewoon door kunnen lopen en de consument en webwinkel hier nagenoeg niets van merken.”

24/7 beschikbaarheid
Marian Wigger, eigenaresse van kledingmerk Zenggi: “Als webshop-houder vind ik de 24/7 beschikbaarheid van betalen met een ICS creditcard, zoals de Visa World Card, een groot voordeel. Hierdoor heb je geen last van omzetderving, zoals bij uitval van andere betalingssystemen. Als je weet dat 18 procent van de consumenten met een creditcard afziet van een online betaling indien er geen betalingsmogelijkheid met creditcard wordt aangeboden**, begrijp ik niet dat er nog webshops bestaan die dus extra omzet laten liggen.”

* Bron: allestoringen.nl
** Bron: onderzoek Panelwizard

Detailhandel: iDEAL moet binnen twee jaar storingsvrij zijn

ICTVakdag | Heeft u zich al aangemeld als bezoeker?