in

AC3200 Ultra Wi-Fi Router

D-Link gooit het over een andere boeg met extreem snelle Wireless AC-router – Krachtpatser biedt veeleisende gebruikers een extreem snel thuisnetwerk.

D-Link kondigt vandaag de introductie aan van zijn meest snelle Wireless AC-router ooit. De router is ideaal voor gamers die een ultrasnel thuisnetwerk willen creëren. De AC3200 Ultra Wi-Fi Router (DIR-890L) beschikt over de snelheid, dekking en rekenkracht die is vereist voor toepassingen en apparaten die de meeste bandbreedte nodig hebben.

De router geeft gebruikers meer controle over hun netwerk dan ooit tevoren, dankzij de hoogste gecombineerde draadloze snelheid tot wel 3,2 Gbps1 met drie toegewijde Wi-Fi-radio’s, grote dekking, een vernieuwde en intuïtieve gebruikersinterface en dynamisch SmartConnect.

Deze cloudrouter voorziet thuisnetwerken van een agressief en strak design, met een fraaie rode afwerking die past bij de extreme prestaties. De router beschikt over een brede basis met hoekige punten en zes zeer krachtige antennes, en biedt extreme prestaties met maximaal bereik en optimale dekking.

“We hebben de lat hoog gelegd bij de ontwikkeling van deze router,” zegt Kevin Wen, President van D-Link Europe Ltd, “Onze AC3200 Ultra Wi-Fi Router voldoet aan alle wensen van de veeleisende gebruiker – tri-band Wi-Fi, hoge snelheden, beamforming en QoS – in een aantrekkelijk design dat echt opvalt. Dankzij de prestaties zullen gamers die hun thuisnetwerk willen verbeteren echt verliefd worden op dit apparaat.”

De router is uitgerust met een groot aantal geavanceerde functies, waaronder Wireless AC beamforming om signaalsterkte en doorvoersnelheid te verbeteren, SmartConnect om apparaten automatisch een draadloze band toe te wijzen voor de beste brandbreedte, en geavanceerde QoS met een drag-and-drop gebruikersinterface. Hiermee kun je eenvoudig toepassingen en apparaten voorrang geven.

Ook beschikt het over gigabit WAN/LAN Ethernet-poorten voor supersnelle bedrade netwerken. Hij is verder voorzien van WPA- of WPA2-beveiliging en Wi-Fi Protected Setup (WPS) voor netwerkintegriteit en eenvoudige setup.

Bovenop de uitmuntende prestaties, is de Wireless AC-router ook voorzien van de nieuwste gebruikersinterface van D-Link, die het eenvoudiger maakt dan ooit tevoren om een netwerk vanaf een smartphone of tablet te beheren met een touch-vriendelijke layout. Het was nog nooit zo eenvoudig voor ouders om het internetgedrag van hun kinderen in de gaten te houden, ongewilde apparaten te blokkeren, internetactiviteit te monitoren en Wi-Fi-gastnetwerken te creëren. Het ondersteunt eenvoudige setup met een mobiele telefoon of tablet met de Quick Router Setup (QRS)-app.

Meer over de D-Link AC3200 Ultra Wi-Fi Router (DIR-890L):

• Supersnel draadloos internet: tot 1300 Mbps op beide 5 GHz banden en 600 Mbps op de 2,4 GHz band voor maximale doorvoersnelheid met minder storing
• Zes zeer krachtige antennes om te voldoen aan de strengste dekkingseisen
• WPS – Maak verbinding met routers met WPS met een druk op de knop
• Backwards compatible – Werkt met bestaande Wi-Fi-apparaten

Beschikbaarheid en prijs
Mei 2015, € 349,- incl BTW

1 Maximale draadloze signaalsnelheid afgeleid van de specificaties van de IEEE-standaard 802.11ac. D-Link biedt geen garantie omtrent compatibiliteit met toekomstige standaarden of compatibiliteit met concept 802.11ac-apparaten van andere fabrikanten. De werkelijke gegevensdoorvoer kan variëren. Netwerkomstandigheden en omgevingsfactoren, zoals de hoeveelheid netwerkverkeer, bouwmaterialen en constructie, en netwerkoverhead, kunnen de werkelijke doorvoersnelheid reduceren. Omgevingsfactoren kunnen het bereik van het draadloze signaal negatief beïnvloeden.

Detailhandel: iDEAL moet binnen twee jaar storingsvrij zijn

ICTVakdag | Heeft u zich al aangemeld als bezoeker?