in

Honor kondigt prijs en beschikbaarheid aan voor Honor 6+

Honor’s nieuwe mobile device, de Honor 6+, is vanaf mei te koop voor een prijs van 399.99 euro en per direct beschikbaar in de voorverkoop bij Coolblue.

De Honor 6+ werd eerder deze maand op het Mobile World Congress geïntroduceerd. Het nieuwe apparaat, ’s werelds eerste smartphone met dual-camera van beide 8 megapixels, daagt de digitale generatie uit om met deze technologische innovatie hun meest memorabele momenten te filmen, op te slaan en te delen en daardoor hun herinneringen grootser en beter maken.

Het nieuwe toestel zit vol met sterke smartphone-technologieën, waaronder:

• De unieke dubbele 8MP camera op de achterkant zorgt voor een wijde F0.95-F16 lens die de meest krachtige foto’s kan nemen – gecombineerd met een 8MP camera op de voorkant die de beste selfies maakt
• Voorzien van super 8+1 cores Kirin925 chipset en 3GB high speed geheugen + 32GB ROM
3600mAh accu met gepatenteerde energiebesparingstechnologie. Dit is de krachtigste accu in een 5.5” device die momenteel op de markt beschikbaar is en houdt het twee dagen van normaal gebruik vol zonder tussentijds op te laden.
• Dual SIM Dual Active met verwisselbaar dual datagebruik, inclusief opties voor MicroSIM en NanoSIM, compatibel met MicroSD
• Subliem 5’5” LCD negatief scherm, biedt 1500:1 super hoog contrast en 85% kleur saturatie
• Beschermd met fiberglass, het belangrijkste materiaal dat wordt gebruikt in militaire helmen. Het apparaat heeft een zeer hoge screen-to-body ratio, wat het apparaat makkelijker en comfortabeler maakt om met één hand te bedienen.

De Honor 6+ is het nieuwste paradepaardje van Honor en onderstreept hun toewijding aan het produceren van devices van hoge kwaliteit voor de ‘altijd online’ digitale generatie.

Samsung introduceert Samsung Business in Nederland

Nederlander besteedt 784 euro aan online aankopen in 2015