in

Bereid je voor op de nieuwe Honor 4X

Nieuwe smartphone van Honor biedt maximale prestaties en speelplezier – Honor heeft zijn nieuwste smartphone gelanceerd.

De Honor 4X is vanaf nu beschikbaar in heel Nederland bij Coolblue, Belsimpel.nl en Studentmobiel. nl voor de adviesprijs van € 199,99.

De Honor 4X heeft indrukwekkende hardware- en software-capaciteiten waardoor het de krachtigste smartphone in zijn prijsklasse is. Je hoeft niet meer diep in de buidel te tasten om te kunnen genieten van een hoge kwaliteit als het gaat om gamen, surfen op internet of het maken van foto’s.

De krachtige 64-bit processor, langwerkende accu en snel 4G-netwerk van Honor 4X zorgen voor een optimale game-ervaring. Als je de telefoon koopt, zie je dat de Gameloft-app al is geïnstalleerd. Zo kun je de game-potentie van de Honor 4X meteen testen.

Met de Honor 4X is het eenvoudig om mooie momenten vast te leggen. De 5 megapixel camera aan de voorkant en de 13 megapixel camera’s aan de achterkant zorgen voor prachtige foto’s. Maak gebruik van de snelle sluitertijd en de optie waarmee je de focus opnieuw kan instellen om scherpe beelden van vluchtige momenten te maken. Of maak de ultieme selfie met de auto-beauty-mode en de panorama-optie.

Honor 4X levert niet alleen krachtige prestaties, maar heeft ook een strak design. De Honor 4X heeft een simpele maar elegante uitstraling. Het ultradunne design bevat een geslepen omhulsel dat zorgt voor een metallic afronding. Gecombineerd met een 5.5 inch volledig gelamineerd black waterfall HD-scherm, weet de Honor 4X de aandacht op zich te vestigen.

Honor produceert waardevolle devices van hoge kwaliteit voor de ‘altijd online’ digitale generatie. Met de krachtige capaciteiten van de Honor 4X laat Honor de smartphone-markt weer op de grondvesten schudden.

Meer informatie over de Honor 4X is hier te vinden.

Een sneak preview video van de Honor 4X is hier te vinden.

Urbanears lanceert nieuwe lentekleuren!

Nederland scoort opnieuw ijzersterk met 4e plaats op WEF ICT ranglijst