in

ALSO Nederland sluit distributeursovereenkomst met Eaton voor de Benelux

Vanaf heden is ALSO Nederland officieel distributiepartner van Eaton voor de Benelux.

Door de samenwerking met Eaton, leverancier van diverse powermanagement oplossingen, wordt de beschikbaarheid van deze producten in het assortiment van ALSO verder uitgebreid. Eaton is al een belangrijke partner van ALSO in onder andere Zwitserland, Oostenrijk en Duitsland.

Marco de Wolf, Product Manager bij ALSO Nederland, is verheugd over de samenwerking: “De aanvulling van Eaton op ons productportfolio past binnen de door ALSO ingeslagen groeistrategie in het zakelijk segment. Met Eaton voegen we een toonaangevende leverancier toe van oplossingen voor het beveiligen en beheren van de stroomtoevoer, waaronder UPS-systemen, PDU’s, software en andere Power Quality oplossingen. Naast de UPS-systemen zullen wij ook serverkasten van Eaton in ons portfolio opnemen.”

Niek van Doorn, Sales Manager IT Channel Benelux bij Eaton: “Dit is voor ons een belangrijk partnership die past binnen de groeistrategie die wij al jaren met goed gevolg toepassen in Europa. Wij zijn ervan overtuigd dat ALSO van grote toegevoegde waarde zal zijn.”

Gebruik voice over IP neemt gestaag toe In 2015

Amazon gaat groei van de cloud ondersteunen in Nederland