in

Opgeruimd rijdt netjes: de Roomba 880 is het ideale Moederdagcadeau

Maak moeders op Moederdag echt blij met een schone vloer en extra tijd om leuke dingen te doen. Hoe? Met de Roomba 880-stofzuigrobot van iRobot, het meest opgeruimde cadeau ooit.

Dankzij een revolutionair Aeroforce-reinigingssysteem verwijdert deze ultieme stofzuigrobot vijftig procent meer vuil, stof, haren, afval en schadelijke allergenen dan eerdere Roomba-generaties. Hij bergt alles op in een afgedichte bak met HEPA-filter, zodat niemand de viezigheid inademt: ideaal voor mensen met allergieën of huisdieren. Zelfs aan het onderhoud hoeft mama haar handen niet vuil te maken, want de Roomba 800-serie stofzuigrobots zijn nagenoeg onderhoudsvrij. Een vuildetectie-systeem zorgt ervoor dat de Roomba intensiever schoonmaakt daar waar meer viezigheid ligt.

De Roomba 880 stofzuigt waar en wanneer je maar wilt – tot wel zeven keer per week – dankzij de programmeerfunctie en de Virtual Wall® Lighthouse™, waarmee je verschillende ruimtes afbakent. Hij past zich automatisch aan elke vloersoort aan en reinigt vloerbedekking, tegels, hout en laminaat. Zelfs de muren gaat hij te lijf: dankzij de muur-volg-functie en de ronddraaiende borstel aan de zijkant worden muren en plinten ultraschoon, tot in de verste hoeken. En is de batterij leeg? Dan keert deze slimme stofzuigrobot automatisch terug naar zijn Home Base om op te laden. Moeders houden meer tijd over voor de sauna, shoppen of quality time met het gezin. Dus bedenk maar alvast een leuke activiteit voor Moederdag: de Roomba 880 knapt het vuile werk wel op en houdt dagelijks de vloer schoon.

De Roomba-serie is al verkrijgbaar vanaf €299. Het topmodel, de Roomba 880, heeft een adviesprijs van €749.

Over Robopolis
ROBOPOLIS is marktleider op het gebied van de distributie van consumentenrobots in Europa, waaronder huishoud-, beveiligings-, onderwijs-, amusements- en hulprobots. Het bedrijf is de exclusieve vertegenwoordiger voor de grote internationale fabrikanten van robots (waaronder de Roomba van iRobot) en distribueert deze naar meer dan drieduizend verkooppunten.

ROBOPOLIS is in september 2008 hervormd tot een distributiebedrijf en heeft momenteel rond de honderd mensen in dienst in Frankrijk, Spanje, Duitsland, Oostenrijk, België, Luxemburg en Nederland. Meer informatie is te vinden op: www.robopolis.com.

Contactloos betalen handig bij visuele beperking

DigiGame: Mortal Kombat X