in

Personele wijziging in de directie van ALSO Nederland en Alpha International

Ralph Wouters van den Oudenweijer werd in 2014 benoemd tot Managing Director van Alpha International te Nijmegen, en ALSO Nederland te Nieuwegein.

Om persoonlijke redenen heeft hij verzocht om per 31 maart 2015 zijn operationele verantwoordelijkheden te mogen neerleggen, om zich buiten het bedrijf met andere activiteiten bezig te gaan houden. Het concernbestuur van ALSO Holding AG heeft hiermee ingestemd en dankt Ralph Wouters van den Oudenweijer voor de geleverde prestaties en voor zijn bijdrage aan de succesvolle integratie van Alpha International B. V. in de ALSO groep.

Per 1 april 2015 is Marc Nijhof benoemd tot Managing Director van Alpha International B.V. Tegelijkertijd gaat hij leiding geven aan het Printing Supplies Centre of Competence. Marc Nijhof werkt sinds 2006 voor Alpha International. Gedurende die tijd heeft hij verschillende functies bekleed, waarvan de laatste als Managing Director Europe. Daarvoor werkte hij als Sales Director Benelux voor Ahrend Office Products B.V. en als Commercial Director Europe voor Dexxon Data Media & Storage B.V.

Tevens wordt Harald Nuij als Managing Director verantwoordelijk voor ALSO Nederland B.V. Hij werkt sinds 2014 als Sales Director Benelux voor ALSO. Harald Nuij is afgestudeerd in het vakgebied International Business Communication aan de Radboud Universiteit Nijmegen. In de periode van 2004 tot 2014 werkte hij als Sales Director en Marketing & Communication Manager bij Alpha International B.V. Daarvoor werkte hij bij Construsoft B.V. als Marketing & Sales Coördinator.

International Card Services en Vodafone lanceren eerste mobiele creditcard van Nederland

Goed nieuws voor creatieve iPad gebruikers