in

Warbout Distributie neemt Sandberg op in assortiment

De Nederlandse distributeur Warbout Distributie en Deense producent Sandberg hebben een distributie-overeenkomst gesloten om te zorgen voor een betere beschikbaarheid van Sandberg producten door heel Nederland.

Sandberg won dit jaar de EMEA excellence award als beste mobiele accessoires merk in Europa. Met het aanbieden van een groot assortiment aan accessoires voor mobiele telefonie, PC’s en consoles, met een hoge kwaliteit, 5 jaar garantie, het gebruiksgemak en de focus op de goede gebruikerservaring biedt Sandberg goede kansen voor de Nederlandse dealers.

Leo Warbout, CEO van Warbout Distributie, zegt over het nieuwe merk in hun portefeuille: “Sandberg is een sterke toevoeging aan onze product line-up. Het is vrij zeldzaam om zo’n sterke focus op product duurzaamheid en prestaties te vinden gecombineerd met een goede ouderwetse trots op het brengen van geweldige producten aan consumenten om hen gelukkig te maken. Het klinkt heel simpel – en zo is het. Ik hou echt van deze manier van zaken doen, en het is inderdaad in goede harmonie met Warbout Distributie. Een perfecte match.”

Martin Hollerup, CEO van Sandberg A / S, beaamt: “In een markt waarin je verdrinkt in ‘hoe-goedkoper-hoe-beter’ producten (en ook distributeurs), is het een verademing om een distributeur als Warbout te ontmoeten, waarbij de aandacht gaat naar het brengen van waarde voor hun resellers en focus op waar voor uw geld in plaats van het goedkoopste koopje.”

De nieuwe samenwerking maakt het volledige Sandberg assortiment beschikbaar via Warbout Distributie vanaf 1 mei.

www.warboutdistributie.nl

Huisautomatisering aantrekkelijke markt voor ICT-bedrijven

5 tips om klantloyaliteit te verbeteren