in

HP lanceert nieuwe ‘back to school’ pc’s met stijlvol ontwerp en krachtige prestaties

HP vindt de desktop opnieuw uit met nieuwe all-in-one pc’s en tower pc’s – HP kondigt vandaag een nieuwe familie van alles-in-een desktop en tower PC’s aan die niet misstaan in de woonkamer en perfect geschikt zijn voor back to school. Het nieuwe desktop PC portfolio biedt consumenten flexibiliteit voor productiviteit en entertainment.

HP komt met de volgende pc’s:
• De prachtige HP Pavilion All-in-One PC’s bieden consumenten een modern design in twee verschillende beeldgroottes (23 inch en 27 inch) waardoor deze PC als centraal punt in de woning kan fungeren. De nieuwe All-in-one’s bieden keuze uit verschillende AMD en Intel processors en zijn uitgerust met een Full HD scherm en B&O Play audio voor optimaal geluid.
• De HP Pavilion Desktop Tower is beschikbaar in de kleuren in Blizzard White en Natural Silver in plaats van de traditioneel zwarte toren. Met een breed scala configuratie-opties voor de processor, opslag en graphics biedt dit device veel waar voor zijn geld.
• De stijlvolle HP ENVY Desktop Tower levert voldoende capaciteit voor content creatie met professionele kracht. Daarnaast zijn de Towers eenvoudig te upgraden naar gewenste configuraties. De voorzijde van de nieuwe ENVY Tower is afgewerkt met geborsteld aluminium voor een onderscheidende look.
• De krachtige HP ENVY Phoenix Tower geeft gamers meer snelheid en kracht met verschillende grafische opties. Speciaal voor ‘die hard’ gamers biedt de HP Phoenix Tower Intel® K-series processors die het mogelijk maken de kloksnelheid tijdelijk een boost te geven voor optimale game prestaties.

“De desktop PC blijft een belangrijke vormfactor voor klanten die productiviteit wensen en vermaakt willen worden. Maar de desktop PC mist vaak wat stijl en wordt daarom weggestopt op zolders of studeerkamers” aldus Kevin Frost, vice president en general manager, Consumer Personal Systems, HP. “Met deze nieuwe desktop familie geven we klanten meer mogelijkheden met kleurrijke en premium ontwerpen die ze met trots kunnen neerzetten in hun keukens, woonkamers en andere centrale plekken in het huis.”

Prijzen en Beschikbaarheid
· De 23-inch HP Pavilion All-in-One PC is vanaf juli beschikbaar in Nederland voor een adviesverkoopprijs van €999.
· De 27-inch HP Pavilion All-in-One PC is vanaf augustus beschikbaar in Nederland voor een adviesverkoopprijs van €1299.
· De HP Pavilion Tower is vanaf juli beschikbaar in Nederland voor een adviesverkoopprijs van €799.
· De HP ENVY Tower is vanaf juli beschikbaar in Nederland voor een adviesverkoopprijs van €1199.
· De HP ENVY Phoenix Tower is vanaf juli beschikbaar in Nederland voor een adviesverkoopprijs van €1999.

Lenovo al decennium succesvol sinds overname van IBM’s pc-divisie

Copaco en Kaspersky Lab hijsen de zeilen en gaan naar SAIL