in

Archos Fusion Opslag

Archos Fusion-opslag, een software-innovatie die onlangs is onthuld door het Franse merk op MWC 2015 is vanaf 5 mei 2015 beschikbaar op de101 Oxygen, de Archos 50 Diamond, de Archos 52 Platinum en de Archos 50b Helium.

Het fuseert het interne geheugen van het toestel zelf met die van de Micro SD-kaart zodat gebruikers van nog meer toepassingen en inhoud kunnen genieten.

Een langverwachte functie door Android-gebruikers
Met meer dan 25 jaar ervaring in de ontwikkeling van software met name op het Android-platform, heeft het R & D-team van ARCHOS gewerkt aan de diepste lagen van het besturingssysteem van Google en zijn kernel . Dit heeft geleidt tot de extra opslag optie voor gebruikers van Android-tablets en smartphones. Deze functie combineert automatisch de geheugentoewijzing tussen het interne geheugen en micro SD-kaart terwijl het een verhoogde capaciteit geeft.

Belangrijke elementen van ARCHOS Fusion-opslag
● Het belangrijkste voordeel voor de gebruiker is dat er aanzienlijke ruimte wordt verkregen voor meer toepassingen en opslag. Na activering van de gefuseerde opslag, worden de gegevens automatisch ondergebracht in het interne geheugen van de tablet of smartphone en wordt dan gesorteerd. De applicatie bestanden worden voornamelijk verzonden naar het interne geheugen van de tablet of smartphone, terwijl de data, foto’s, video’s wordt doorverwezen naar de geheugenkaart. De capaciteit wordt daardoor verhoogd en aanzienlijk geoptimaliseerd.
● Een ander voordeel is de omkeerbaarheid van het proces. De fusie van de interne opslag met de externe opslag SD-kaart is naadloos: de gebruiker kan er op elk gewenst moment voor kiezen om terug te keren naar de oorspronkelijke gescheiden instellingen.

Gratis en beschikbaarheid
De functie ARCHOS Fusion-opslag is gratis en voor activering beschikbaar vanaf 5 mei 2015 voor de bezitters van de ARCHOS 50 Diamond, ARCHOS 52 Platinum, ARCHOS 50b Helium, en de ARCHOS 101 Oxygen tablet. Nieuwe producten in de Xenon-lijn (ARCHOS 62 Xenon en Archos 59 Xenon) integreren deze innovatie in de lancering.

Copaco en Kaspersky Lab hijsen de zeilen en gaan naar SAIL

SMS Audio sportcollectie hoofdtelefoons vanaf half mei verkrijgbaar in Nederland