in

Gigaset pro lanceert nieuwe, krachtige handset voor midden- en kleinbedrijf

Gigaset S650H PRO opvolger van zeer succesvolle S510 PRO – Deze nieuwe, krachtige handset is speciaal ontwikkeld voor het mkb en biedt naast gebruiksgemak en comfort verschillende functies die het werken makkelijker maken.

Met de S650H PRO speelt Gigaset pro in op de groeiende vraag naar DECT IP-telefoons die in snel tempo de traditionele ISDN-toestellen vervangen. Met DECT IP profiteert een bedrijf van allerlei extra telefoniemogelijkheden, zoals koppelingen met bedrijfssoftware en praktische apps.

De S650H PRO biedt om te beginnen verschillende audioprofielen. Met één druk op de knop is het toestel geschikt te maken voor een luide, normale of stille omgeving. De geluidskwaliteit is gebaseerd op de gepatenteerde HDSP-audiotechnologie van Gigaset pro. Die zorgt voor HD-audiokwaliteit op verschillende geluidsniveaus.

De nieuwe S650H PRO is te gebruiken in N720-multicell-omgevingen, waardoor er met een gerust gemoed door het gehele bedrijf gelopen kan worden zonder dat de verbinding wegvalt. Doordat updates draadloos door te voeren zijn, is het mogelijk om grote aantallen handsets in korte tijd te voorzien van nieuwe software.

De S650H is volledig compatibel met de N720- en N510-basisstations en voorziet onder meer in het vanaf elke plek raadplegen van (cloud)telefoonboeken, het afluisteren van voicemails en het beheren van inkomende gesprekken. Het toestel is leverbaar in antraciet. Hij is standaard voorzien van trilalarmering en pincodebeveiliging. Uniek aan de handset is een speciale coating die het toestel krasbestendig en ongevoelig voor desinfecterende schoonmaakmiddelen maakt. Hierdoor is het toestel niet alleen geschikt voor het mkb, maar zeker ook voor hospitaals en zorgomgevingen, waar hygiëne extreem belangrijk is.

“De nieuwe S650H PRO is de VW Golf onder de zakelijke DECT-handsets”, zegt Michael Anft, Product Manager bij Gigaset pro. “Het toestel combineert een fraai ontwerp met maximaal gebruiksgemak en effectiviteit, en onderscheidt zich door een optimale geluidskwaliteit en brede inzetbaarheid.”

De belangrijkste mogelijkheden van de S650H PRO op een rij:

· kras- en desinfectiebestendig;
· multicell-gebruik: N720 en oplossingen van andere leveranciers;
· HD Audio – CAT-IQ 2.0;
· trilalarmering;
· micro-USB met laadfunctie;
· twee makkelijk te vervangen AAA-batterijen;
· nieuwe ringtones en screensavers;
· 1,8” TFT-kleurendisplay;
· verlicht toetsenbord;
· opslag van 500 vCards & online / LDAP-directory’s;
· headset via Bluetooth en 2,5 mm-plug;
· 13 uur spreektijd en 300 uur stand-bytijd;
· Gigaset Quicksync via Bluetooth USB voor het uitwisselen van afbeeldingen, geluiden en contacten.

Beschikbaarheid
De S650H PRO is per direct verkrijgbaar via gecertificeerde retailers en heeft een adviesprijs van 89,95 euro.

Epson kondigt draagbare kantoorprojectoren aan

Kansen voor online retail voor het verlagen van hun milieu-impact