in

Meer comfort met de TabletRiser

Met de nieuwe tabletstandaard van BakkerElkhuizen creeert men in een handomdraai een comfortabele en gezonde werkplek.

De tablet is de gadget-fase allang ontgroeid en in steeds meer organisaties worden medewerkers voorzien van het handzame apparaat. Langdurig werken met de tablet is echter niet comfortabel en zorgt op langere termijn voor klachten. Daar speelde BakkerElkhuizen, specialist in het ontwerpen van ergonomische oplossingen voor de computerwerkplek, op in door het idee van de TabletRiser in 2014 te lanceren op Kickstarter. Dankzij enthousiasme van de early adopters is het project gefund en vanaf nu verkrijgbaar.

Intensief tablet gebruik
Steeds meer mensen gebruiken hun tablet intensief, thuis of op hun werk. Een tablet is handzaam en licht en daardoor makkelijk mee te nemen naar vergaderingen, om verslagen op te lezen of om tussen afspraken door e-mails te versturen. Sommige werknemers typen er zelfs hele verslagen op. Ergonomisch is de tablet echter minder geschikt om lang op te werken en veel op te typen. Door de tablet plat op tafel of schoot te plaatsen, buigt de gebruiker automatisch naar voren met als gevolg een extra belasting voor de rug, nek en schouders.

Over BakkerElkhuizen
BakkerElkhuizen is in 1994 opgericht met als doel mens en computer op een natuurlijke wijze aan elkaar te koppelen. Inmiddels is BakkerElkhuizen uitgegroeid tot een vooraanstaand ergonomiespecialist in Europa.

Mobiele werkplek
Martin Hooijmans, directeur BakkerElkhuizen: “Het idee van de TabletRiser ontstond omdat wij zagen dat de huidige tabletstandaards ergonomisch beter konden. Daar zijn we mee aan de slag gegaan. Dit heeft geresulteerd in de unieke eigenschap dat je de hoek en hoogte van de tablet traploos in kunt stellen. Samen met je favoriete compact keyboard creëer je een productieve werkplek. Hierdoor kun je comfortabeler en langer met een tablet werken, zonder last te krijgen van rug, nek en schouders.”

Slim design
Om gezond met een tablet te werken heb je accessoires nodig zoals een tabletstandaard en een toetsenbord. Dit maakt een tablet echter minder handzaam. Met de TabletRiser lever je niet in op de mobiliteit: de tablet, standaard en toetsenbord heb je altijd in een stijlvolle aluminium case bij je. In een handomdraai is altijd en overal een mobiele werkplek te creëren. De strak ontworpen en lichte tablethouder is gemaakt van geanodiseerd aluminium en weegt ongeveer 700 gram. De afmetingen zijn slechts 326mm lang x 230mm breed x 40mm hoog. Door het slimme en robuuste design is de TabletRiser makkelijk en veilig overal mee naartoe nemen.

Voor tablets van 9.7” tot 10.5”
De TabletRiser werkt met vrijwel alle merken tablets (o.a. Apple iPad, Samsung Galaxy Tab, Sony Xperia, etc.) van 9.7 tot 10.5 inch (max. afmetingen tablet: 320 x 195 mm). Met de tablethouder kan men de tablet instellen in de juiste hoek, in horizontale of verticale stand en zelfs in de juiste hoogte. Daarnaast biedt de TabletRiser ruimte om je favoriete compact keyboard mee te nemen. Dit keyboard is vrij te positioneren, waardoor u deze in een positie kunt plaatsen die voor u het beste werkt. Het is kortom de alles-in-1 oplossing om uw tablet op een comfortabele manier vaker en langer te kunnen gebruiken.

Garmin lanceert nüviCam

WD vernieuwt ‘s werelds best verkopende draagbare harde schijf