in

Gartner rapport kiest PowaTag technologie als 1 van 5 ‘Coolest Vendors of 2015’

Powatag’s mobiele betalings technologie van wereldklasse geselecteerd in Gartner rapport vanwege de retail transformerende potentie.

De mobile commerce marktleider is een van de vijf internationale bedrijven benoemd als “Cool Vendor in Digital Commerce, 2015”

PowaTag’s innovatieve levering “onderscheidt zich van de competitie” volgens het nieuwe onderzoek van ‘s werelds meest invloedrijke onderzoeks en advies bureau, waar de technologie de enige mobiele betalingsoplossing in de wereld is dat werd gekozen als een van Gartner’s ‘Cool Vendors in Digital Commerce, 2015’.

Het rapport accentueert Powa Technologies’ Powatag als een van de meest interessante, nieuwe en innovatieve oplossing in de markt omdat het de virtuele en fysieke commercie werelden met elkaar verbind, waardoor eCommerce overal kan plaatsvinden, van reclameborden en magazines tot digitale reclame.

Gartner heeft vijf bedrijven van over de hele wereld uitgekozen als “Cool Vendors” waarvan de researchers zeggen dat “IT leiders die digitale handel ondersteunen de technologie voorgesteld door deze verkopers zouden moeten overwegen”.

De aanbeveling van PowaTag technologie evenals de erkenning van de marktleidende potentie is het gevolg van het bijzondere wereldwijde momentum dat de mobiele betalings oplossing doormaarkt, met meer dan 1,200 internationale merken aangesloten als partner.

Dan Wagner, eCommerce veteraan, oprichter en CEO van Powa Technologies, zegt: “Het rapport kenmerkt een enorme vloedgold die afstevent op de retail sector, met 70 procent van alle eCommerce modellen gefocust op de individuele customer experience tegen 2018.”

Bovendien waarschuwt het rapport bedrijfsleiders dat als men niet investeerd in gepersonaliseerde technologie zij door de competitie met 30 procent in verkopen worden overtroffen, een schokkend getal dat veel bedrijven kan maken of breken.”

Het aanpakken van deze enorme uitdaging voor retailers is de gedachte achter PowaTag, dat probeert de customer experience te verbeteren en personaliseren, en om retailers in staat te stellen zich aan te passen aan het snel veranderende consumenten klimaat.

“PowaTag heeft de potentie om het standaard systeem te worden waar klanten zich inlaten met hun favoriete merken. Dit wordt bevestigd door de snel uitduiende wereldwijde voetafdruk van de technologie in drie continenten – Azië, Europa, en Amerika. Om te zijn erkend als een innovator van wereldklasse in digitale commercie met marktleidend potentieel door Gartner’s meest invloedrijkste experts is een fantastische bevestiging van onze visie”.

De Powa Technologies Group, gewaardeerd op £1.6 miljard, bevat naast PowaTag ook de PowaPOS en PowaWeb platformen, en zijn allemaal geaccentueert in het prestigieuze rapport. PowaTag’s hypermoderne platform maakt gebruik van een combinatie van technologieën, waaronder Bluetooth bakens, digitale audio watermerken, QR-codes, en embedded socia media links. Het laat consumenten hun betalings en leverings gegevens binnen het platform opslaan, waardoor ze kunnen scannen en kopen in enkele seconden.

Het rapport prijst de PowaTag oplossing voor zijn uitzonderlijke mogelijkheden dat organisaties in staat stellen om de aandacht van hun klanten te pakken, en het transactie proces op verschillende punten in zowel de fysieke als online retail te vereenvoudigen.

Dan sluit af: “De Gartner vondsten benadrukken dat de PowaTag technologie van enorme waarde zullen zijn aan retailers, merken en fabrikanten die profiteren van de verkoop in fysieke winkels en diegene die producten in fysieke locaties aanbieden.”

“Onze technologie heeft de wereldwijde aandacht getrokken vanwege zijn vermorgen om onmiddelijke aankopen mogelijk te maken. Wereldwijde blue-chip merken, banken, sportstadions en liefdadigheidsinstellingen hebben zich gerealiseerd dat wanneer ze PowaTag omarmen, het hun in staat stelt om de aandacht van hun klanten met een unieke omni-channel aanpak kunnen vastpakken.”

Over Powa Technologies
Het Powa platform is gebouwd om een omni-channel zakelijke omgeving voor retailers en merken aan te bieden. Het platform bestaat uit drie producten: PowaWeb (eCommerce platform), PowaPOS (innovatieve hardware en software voor de fysieke Retail omgeving), en PowaTag (een ‘commerce anywhere transaction enabler’).

Alle Powa sites voldoen aan PCI Level 1 en zijn volledig veilig.

 

Odin SMB Cloud Insights voor Nederland

Samsung lanceert nieuwe UHD monitoren