in

Augmented Reality evenement

Google Niantic Labs en VVV Utrecht brengen 3000 spelers bijeen voor Augmented Reality evenement

VVV Utrecht en Google Niantic Labs nodigen Ingress spelers uit om op 20 en 21 juni de strijd met elkaar te gaan in Utrecht. Op 20 juni kan dat tijdens het XM Anomaly Persepolis evenement en op 21 juni kunnen ze deelnemen aan de Mission Day.

In het mobiele spel Ingress is de hele wereld het speelveld. Twee facties, de ‘Enlightened’ en de ‘Resistance’, strijden om de controle van zogenaamde portals die overal ter wereld, ook in Utrecht, te vinden zijn. Deze portals zijn bestaande locaties, zoals beroemde gebouwen, historische plekken, parken of kunstobjecten. Door als factie de meeste portals te veroveren hebben spelers een directe invloed op Ingress als spel in het algemeen, en op het verhaal tijdens bijeenkomsten in het bijzonder. De onder de Ingress spelers zeer populaire Anomaly evenementen vinden wereldwijd plaats, steeds op een andere locatie.

Het is de eerste keer dat een dergelijk evenement in Utrecht wordt georganiseerd en al meer dan 3000 spelers hebben zich reeds aangemeld. Deelname aan het Anomaly event is gratis. Spelers kunnen zich hier opgeven.

Bekijk hier een video over de laatste twee events die werden gehouden in Bratislava en Washington DC en zie welke steden nog meer meedoen met het Persepolis evenement van 20 juni.

Nikon belicht donkere onderwaterwereld

Winkeliers: provincies het is klaar met nieuwe outlets