in

Premium AOC-gamingmonitoren op Gamescom voor de nieuwste games

AOC zal ook dit jaar met geselecteerde gamingmonitoren aanwezig zijn op Gamescom.

Van 5 tot 9 augustus kunnen bezoekers aan de interactieve gamingbeurs in Keulen (Duitsland) de AOC G2460PQU/BR en de AOC G2460PG uitproberen op de stands van geselecteerde partners. Beide modellen zorgen dankzij een verversingssnelheid van 144 Hz en een responstijd van 1 ms voor een supersoepele gameplay. De afgelopen jaren is AOC uitgegroeid tot een toonaangevende aanbieder van gespecialiseerde gamingmonitoren. Later dit jaar zullen er nieuwe modellen volgen, met geavanceerde technologieën zoals AMD FreeSync™.

Gamers onder elkaar
AOC zal op Gamescom, dat vorig jaar ruim 335.000 bezoekers trok, de gamingmonitoren G2460PQU/BR en G2460PG presenteren op de stands van geselecteerde partners. Dit zijn onder meer hardware-reseller Caseking (hal 8.1, stand A051), de internationale eSports-toernooienorganisator World Cyber Arena (hal 5.2, stand B010), game-ontwikkelaar Icebird Studios (hal 10.1, stand B060), hardwarefabrikant Corsair en game-ontwikkelaar Gaijin Entertainment (businesszones).

Ideale schermen voor een soepele gameplay
Beide AOC-modellen hebben een hoge verversingssnelheid van 144 Hz en een zeer korte responstijd van slechts 1 ms. Dit beperkt motion blur en ‘tearing’ tot een minimum. Zo kunnen bezoekers van Gamescom genieten van intense luchtgevechten in War Thunder, het paradepaardje van Gaijin Entertainment. De AOC G2460Pg is ook uitgerust met de geavanceerde G-SYNC™-technologie van NVIDIA®, voor een nog betere game-ervaring, die haperingen en vertragingen tussen de besturing en de actie op het scherm minimaliseert. Naast de twee modellen die worden gepresenteerd op Gamescom, biedt AOC een reeks met speciale gamingmonitoren aan in verschillende maten en met diverse functies. Later dit jaar zal de selectie worden uitgebreid met nieuwe modellen zoals de AOC G2460PF en de AOC G2770PF met AMD FreeSync™, een geavanceerde technologie voor gamers die beschikken over een compatibele grafische kaart van AMD.

Vind jouw perfecte Moto Match met de nieuwe Moto G, Moto X Play en Moto X Style

Denon kondigt nieuwe HEOS Drive aan