in

BRAVEN BRV-PRO nu verkrijgbaar in Nederland

‘s werelds eerste Ultra-Robuuste waterdichte modulaire Bluetooth speaker, nu verkrijgbaar in Nederland.

De eerste outdoor speaker met accessoires zoals een zonnepaneel, extra accu, LED-verlichtingsdek, stack plate waarmee andere BRV-PRO’s gekoppeld kunnen worden en een Action Mount compatible met Go-Pro

Of je nu van een klif afspringt, tegen de stroom in de grootste golf ripped of een berg beklimt, muziek maakt elke ervaring unieker. Echter, waar een Zwitserszakmes nog makkelijk en compact meegenomen kan worden, is een goed geluidssysteem letterlijk een groter probleem. Met de nieuwe BRAVEN BRV-PRO kan de thrill seeker zelfs off the beaten track luisteren naar zijn favoriete muziek. De speaker is wereldwijd de eerste ultra-robuuste modulaire waterdichte bluetooth speaker, ontworpen voor de meest avontuurlijke outdoor enthousiasten die leven voor de ervaringen. De BRAVEN BRV-PRO is vanaf nu in Nederland verkrijgbaar voor €149,95 euro.

Extreme omstandigheden vragen om een speaker die tegen een stootje kan en die zich kan aanpassen aan de omgeving. BRAVEN’s nieuwste outdoor speaker, de BRV-PRO, heeft de kenmerken van een actiecamera met een hoog gehalte aan robuustheid en het vermogen om overal met je mee te gaan. Deze draagbare bluetooth speaker heeft de kracht van een tank, en kan zich met de extra accessoires moeiteloos aanpassen aan je omgeving en activiteiten. De BRV-PROkan uitgebreid worden met een zonnepaneel waarmee de batterij kan worden bijgeladen, een extra accu, een LED-verlichtingsdek en een Action Mount compatible met Go-Pro. Door de stack plate kunnen meerdere BRV-PRO’s gestapeld en gekoppeld worden waardoor je nog meer geluid kan produceren.

“De BRV-PRO is de ultieme audio metgezel, ongeacht hoe extreem, luid of ontspannen je avontuur is”, zegt Andy Fathollahi, CEO van BRAVEN. “Het ecosysteem van accessoires maakt dat de BRV-PRO aangepast kan worden aan elke denkbare situatie. De geluidskwaliteit maakt de speaker audiofiel-waardig en de extreme robuustheid maakt de speaker sterker dan elke andere speaker in de markt.”

BRAVEN’s BRV-PRO levert kwalitatief HD-geluid in een IPX7 waterdicht ontwerp, is verrijkt met vliegtuig aluminium en in staat om tot maximaal 15 uur muziek af te spelen. De BRV-PRO integreert een ingebouwde 2,200mAh oplaadbare accu die tevens fungeert als oplaadsysteem voor smartphones en andere USB-apparaten. De BRV-PRO kan ook worden uitgerust met een zonnepaneel dat zorgt voor vrijwel eindeloze muziek en energie.

Het BRV-PRO ecosysteem van accessoires omvat:
BRV Accu: Verdubbel je muziek en batterijvermogen met 3800mAh extra energie om te rocken van zonsopgang tot zonsondergang;
BRV Zonnepaneel: Profiteer van de energie en kracht van de zon om zo eindeloos je apparaten op te laden en oneindig te genieten van jouw favoriete muziek;
BRV Stacking Plate: Versterk de kracht en het geluid van je BRV-PRO door simpelweg de ene speaker aan de andere te koppelen;
– BRV LED-verlichtingsdek: Verhoog de sfeer van je tent of camping met een LED-paneel die oplicht in het donker;
BRV Action Mount: GoPro® compatible montagesysteem maakt het luisteren naar muziek mogelijk tijdens het surfen, hiken, mountainbiken en nog veel meer sportactiviteiten.

BRAVEN’s BRV-PRO is nu beschikbaar op braven.com en in de betere elektronicawinkels van Nederland voor €149,95. De BRV-PRO accessoires zijn verkrijgbaar variërend van €14,95 tot €49,95.

Denon kondigt nieuwe HEOS Drive aan

Lancering van members-only online marktplaats doorbreekt laatste barrieres in wereldwijde B2B handel