in

Lenovo lanceert ThinkPad P50 en P70 voor nog meer kracht en prestaties

Uitbreiding van het mobiele werkstation portfolio biedt veeleisende professionele gebruikers snelheid, betrouwbaarheid en de beste display.

Lenovo onthult vandaag twee nieuwe mobiele werkstations tijdens de SIGGRAPH 2015 beurs. De ThinkPad P50 en P70 zijn de eerste werkstations die gebruik maken van de nieuwe Intel® Xeon® Processor E3-1500M v5 serie. De krachtige processor zorgt voor snellere prestaties en meer betrouwbaarheid voor kritische applicaties. Daarnaast zijn de werkstations voorzien van het nieuwe FLEX Performance Cooling systeem. Dankzij de dual-fan design is de ventilator stiller, sneller en krachtiger met als resultaat een langere uptime.

De ThinkPad P50 is het dunste en lichtste mobiele werkstation van Lenovo tot nu toe. Het beschikt over een 15,6 inch 4K display en is ISV gecertificeerd. De ThinkPad P70 heeft een 17 inch 4K UHD scherm en is geschikt voor professionals in sectoren variërend van media en entertainment tot de petrochemische industrie. De ThinkPad P70 biedt meer geheugen en opslagruimte dan elk ander werkstation. Gebruikers profiteren van maximaal 64 GB aan DDR4 ECC geheugen en de mogelijkheid om de opslagruimte uit te breiden met één terabyte aan SSD. Het apparaat maakt gebruik van PCIe technologie die vijf keer sneller is dan de huidige SATA technologie. Daarbovenop komt de ThinkPad P70 met twee Intel ThunderboltTM 3 poorten voor een snelle connectiviteit.

Prijzen beschikbaarheid

· De Lenovo ThinkPad P70 is vanaf november 2015 beschikbaar voor een adviesprijs van €1.599 ex BTW
· De Lenovo ThinkPad P50 is vanaf december 2015 beschikbaar voor een adviesprijs van €2.099 ex BTW

Voorkom misbruik: oplichters gebruiken upgrade Windows 10

Onderzoek: btw-verlaging versnelt banenmotor