in

Nieuwe Outdoor Range Extender van Sitecom breidt het signaalbereik van elke Wi-Fi-hotspot uit

De nieuwe WLX-2100 N300 Wi-Fi Outdoor Range Extender van Sitecom is het ideale gezelschap voor elke vaar- of kampeervakantie.

Gebruikers kunnen hiermee namelijk het signaal van Wi-Fi-hotspots in havens of op campings uitbreiden en zo internet delen met het hele gezin.

Sitecom presenteert de WLX-2100 N300 Wi-Fi Outdoor Range Extender. Met de Range Extender kunnen gebruikers eenvoudig het signaalbereik van een Wi-Fi-hotspot of -router uitbreiden en genieten van een stabiele internetverbinding voor al hun apparaten. Ideaal voor campings en havens: met één enkele code of voucher kunnen gebruikers inloggen bij het Wi-Fi-netwerk en internet delen met vrienden en familie. De Range Extender kan ook worden gebruikt om het Wi-Fi-signaal van een router thuis of in een vakantiewoning uit te breiden naar de achtertuin of het terras, en biedt gebruikers de mogelijkheid om ook aan het zwembad of in hun ligstoel te genieten van Wi-Fi. Het apparaat ondersteunt Wi-Fi-snelheden tot maar liefst 300 Mbps. Hierdoor kunnen gebruikers zonder enige vertraging of buffering ook op vakantie of in hun achtertuin de dingen doen waar ze van houden, zoals luisteren naar hun Spotify-afspeellijsten of kijken naar de nieuwste aflevering van hun favoriete Netflix-serie. Met twee extra krachtige antennes van 5 dBi genieten gebruikers overal van het ultieme Wi-Fi-bereik.

Weerbestendig ontwerp
De WLX-2100 N300 Wi-Fi Outdoor Range Extender kan onder alle weersomstandigheden en in elk klimaat worden gebruikt. De Range Extender is IP65-gecertificeerd, wat betekent dat het apparaat is beschermd tegen het binnendringen van stof en krachtige waterstralen, zoals harde regen. Zelfs barre weersomstandigheden hebben geen invloed op de prestaties, waardoor de Range Extender altijd in de buitenlucht kan blijven.

Eenvoudige installatie
De WLX-2100 N300 Wi-Fi Outdoor Range Extender kan binnen enkele minuten worden geïnstalleerd met behulp van een wizard in de gebruikersinterface, die toegankelijk is via een browser op je computer of mobiele apparaat. De Range Extender ondersteunt Power over Ethernet (PoE), wat betekent dat de meegeleverde netwerkkabel van 5 meter samen met de meegeleverde PoE-injector kan worden gebruikt voor stroom in plaats van een normale stroomkabel. Zo hebben gebruikers meer vrijheid om de Range Extender op de gewenste plek in hun boot, caravan of woning te plaatsen, ook als er geen stopcontact in de buurt is.

Compatibiliteit
De WLX-2100 N300 Wi-Fi Outdoor Range Extender is compatibel met draadloze n-routers en is tevens achterwaarts compatibel met oudere draadloze technologieën. De Range Extender ondersteunt ook alle bestaande beveiligingsstandaarden (64/128-bits WEP, WPA en WPA2).

Verkrijgbaarheid
De WLX-2100 N300 Wi-Fi Outdoor Range Extender is vanaf augustus 2015 verkrijgbaar.
WLX-2100 N300 Wi-Fi Outdoor Range Extender – RRP €169.99

Tips om de tevredenheid over internet op kantoor te verbeteren

Leapp aanbieder refurbished Sennheiser producten