in

Chuango en API BV slaan handen ineen

Chuango, producent van wireless smart home technologie, is nu ook verkrijgbaar bij API BV – De uit China afkomstige firma staat bekend om haar oplossingen als het gaat om veiligheid in en rondom het huis en kantoor.

Producten die een niet geëvenaarde out of the box experience kennen gecombineerd met een zeer aantrekkelijk prijskaartje. Ideaal voor gebruikers die op zoek zijn naar slimme, gebruiksvriendelijke do-it-yourself security.

Brian P. Borghardt, General Manager bij Chuango Europe B.V. over de samenwerking met API B.V.: In Duitsland heeft API GmbH reeds aangetoond dat zij onze producten weg kunnen zetten onder een breed publiek en heb er dan ook alle vertrouwen in dat wij samen met API in Nederland de progressie kunnen boeken waar we naar op zoek zijn.

George Walter, Product Manager bij API B.V. over de samenwerking : “Ondanks dat we het breedste ICT assortiment van Nederland hebben geven we vendoren die zich richten op nieuwe markten de extra aandacht die ze verdienen. In Chuango zien we een DIY vendor die in potentie een winnaar is als het gaat om de beste performance tegen de beste prijs. Dat willen we graag bij onze klanten onder de aandacht brengen.”

Lumia 550 nu verkrijgbaar in Nederland

Light L16, ‘s werelds eerste camera met 16 lenzen