in

Wissel je V&D cadeaukaart in bij 4Launch

Mensen die in het bezit zijn van een V&D cadeaukaart kunnen deze alsnog eenvoudig omzetten in geld. Webwinkel 4Launch komt hen tegemoet door de waarde van de cadeaukaarten om te zetten in korting in de webshop.

Helaas kunnen consumenten cadeaukaarten van het warenhuis V&D niet meer inleveren. Toch is het bedrag van de cadeaubon geen weggegooid geld. Elektronica webshop 4Launch komt namelijk met een oplossing. Tot en met 31 januari accepteert de webshop V&D bonnen als een deel van de betaling. Met deze actie wil het bedrijf ervoor zorgen dat mensen die in het bezit zijn van een ‘waardeloze’ bon het bedrag toch kunnen besteden.

Wie deze maand een bestelling plaatst bij 4Launch kan een cadeaubon tot €50 inleveren. De V&D cadeaukaart kan via een antwoordnummer gratis naar 4Launch worden opgestuurd en wordt na acceptatie op de rekening van de online besteller gestort. De actie geldt voor alle desktops, notebooks, stofzuigers en tv’s die in de webshop op voorraad zijn en geldt daarnaast voor alle merken en modellen binnen deze productcategorieën. Kijk voor meer informatie over de actie op www.4launch.nl/vendactie.

V&D cadeaukaart geld waard bij provider Stipte

Sony Mobile introduceert de Xperia M5 in Nederland