in

Blast Mouse voor gamers

Op het eerste gezicht lijkt het beschadigd – Maar dat is niet zo! Het ziet eruit zoals het eruit hoort te zien.

De Sandberg Blast Mouse is één van de eerste producten in het nieuwe EsportsEquipment assortiment van Sandberg. Het assortiment bestaat uit superieure game-producten tegen betaalbare prijzen.

Het prijskaartje van de Blast Mouse is veel lager dan dat van de game-producten van gevestigde merken. De muis van Sandberg is niettemin het resultaat van 30 jaar ervaring in het ontwerpen en produceren van zeer krachtige computerapparatuur. Ze heeft niet alleen een cool design maar is tevens voorzien van allerhande functies die gamers gelukkig zullen maken:

• Evenwichtige gewichtsverdeling dankzij een metalen plaat aan de onderkant
• 10 programmeerbare toetsen
• 4000 DPI resolutie, die desgewenst gemakkelijk kan worden gewijzigd
• 6400 fps – voor razendsnelle reacties
• Programmeerbare lichteffecten

Martin Hollerup, Managing Director van Sandberg A/S, zei het volgende over de muis: “Gamers behoren tot de meest veeleisende computergebruikers. Ze klikken niet zomaar wat in het rond. Ze vereisen absolute precisie en volledige controle. Anders kunnen ze niet winnen! Tijdens de ontwikkelingsfase hebben we met actieve eSports atleten samengezeten om te achterhalen uit welk materiaal een goede game-muis moet worden gemaakt. De Blast Mouse verenigt superieure basismaterialen, een goede bouwkwaliteit, hoogwaardige specificaties en een aantrekkelijke afwerking. Toch slagen we er nog altijd in onze prijzen laag te houden zodat ook de particuliere consument van onze producten kan genieten. Het zijn deze dingen die me trots maken op mijn bedrijf.”

De Blast Mouse en de andere Sandberg EsportsEquipment producten banen hun weg naar de winkels. Als u wilt weten waar uw dichtstbijzijnde dealer zit of als u online wilt bestellen, gaat u naar www.sandberg.it.

Uitzonderlijke HiFi-weergave van audio met hoge resolutie

Game Mania blikt terug op 2015 en voorspelt de trends in het gamen voor 2016