in

Game-toetsenbord met hoogwaardige specificaties

Ik dacht dat computerapparatuur compact, licht en draadloos moest zijn – Maar toen kreeg ik een zwaargewicht toetsenbord van meer dan 1 kg met een 2 meter lange kabel voorgeschoteld.

Dit toetsenbord is niet bedoeld voor gewone consumenten. Het is bedoeld voor intensieve gamers: Esports atleten.

Een cool, futuristisch design met bliksemflitsen op het toetsenbord en op de toetsen volstaat niet. Het toetsenbord van een intensieve gamer moet zeer precies reageren op de commando’s.

Esports atleten zijn dus niet op zoek naar een draadloos toetsenbord. De vertraging bij een draadloze verbinding is immers te groot.

Anders Partida Petersen, productmanager bij Sandberg A/S, zegt het volgende over dit toetsenbord: “We hebben zeer stevige en zware materialen gebruikt. Het was ons een genoegen om zo te werken. We schenken over het algemeen meer aandacht aan draadloze verbindingen, gewichtsbesparingen, lager verbruik… Deze keer kozen we voor een omgekeerde benadering: Het toetsenbord moet nauwkeurig, stevig en duurzaam zijn. Zijn afmetingen en gewicht doen niet ter zake. Zolang het maar werkt en lang meegaat.”

Het Thunderstorm Keyboard is verkrijgbaar in verschillende lay-outs en wordt van binnenuit verlicht door leds waarvan u de kleur kunt veranderen met enkele toetsaanslagen.

Game Mania blikt terug op 2015 en voorspelt de trends in het gamen voor 2016

ICTWaarborg introduceert uniform reparatieformulier