in

Micromedia tekent distributieovereenkomst met Integral

Micromedia is verheugd te kunnen meedelen dat ze per direct door Integral is benoemd tot distributeur binnen de Benelux – Micromedia start per direct met de verkoop en distributie van Integral data opslagmedia en LED-verlichting.

Integral is opgericht in 1989 in het Verenigd Koninkrijk. En begon met het produceren van geheugens voor PC’s en datasystemen. In 1999 ontwikkelde het bedrijf de eerste geheugenkaarten en USB Flash Drives voor de alsmaar groeiende markt voor opslagmedia. In 2013 lanceerde Integral haar nieuwe divisie: Integral LED. Deze divisie (met haar eigen R&D faciliteiten in Londen) produceert LED verlichtingsproducten voor consumenten en industriële toepassingen.

Vandaag de dag is Integral een internationaal bedrijf met kantoren over de gehele wereld. Het bedrijf produceert een breed scala aan geheugen- en opslagproducten, waaronder DRAM, geheugenkaarten, USB Flash Drives, Solid State Drives en industriële geheugenoplossingen. Inmiddels worden deze producten in meer dan 50 landen verkocht en toegepast in grote bedrijven, ministeries en onderwijsinstellingen.

Area Manager Kees Vogelaar van Integral: “Integral is blij met de samenwerking met Micromedia omdat wij verwachten dat wij hiermee ons marktaandeel in de BeNeLux significant kunnen versterken, niet alleen met onze ‘bekende’ digitale opslagmedia zoals Memory Cards, USB Flash Drives en Solid State Drives maar tevens met ons relatief nieuwe assortiment LED verlichtingsproducten.
De enorm specifieke en dynamische markten van Memory- én LED-producten vragen om een professionele ‘hands-on’ aanpak van een distributeur. Omdat Micromedia bekend staat om haar professionaliteit, enthousiasme en zeer hoge servicegraad is Integral van mening dat de samenwerking met Micromedia een zeer logische keuze van beide partijen is om onze gezamenlijke doelstellingen te gaan bereiken.”

Voor meer informatie over de geheugen-producten van Integral Memory raadpleeg hier de brochures. De brochures voor Integral LED-verlichting vindt u hier.

De Power P52

Innovatief Canon krijgt ruim 4100 patenten toegekend in 2015