in

Opladen in stijl met de nieuwe Powerbanks van Fresh ‘n Rebel

De stijlvolle Powerbank-serie van Fresh ‘n Rebel bestaat uit drie compacte en lichte oplaadbare reservebatterijen.

De nieuwe Powerbanks zijn een onmisbare accessoire en maken het mogelijk om op iedere locatie een telefoon of tablet razendsnel op te laden.

Fresh ‘n Rebel, het smartphone en tablet accessoire merk met een rebelse tint, presenteert een nieuwe serie stijlvolle Powerbanks. De Powerbanks van Fresh ‘n Rebel zijn oplaadbare reservebatterijen op zakformaat waarmee smartphones, tablets en andere mobiele apparaten overal kunnen worden opgeladen. Door hun compacte formaat en lichte gewicht zijn ze ideaal voor het dagelijkse woon-werkverkeer, weekendjes weg of lange vakanties. De nieuwe Powerbank-serie bestaat uit drie Powerbanks die verkrijgbaar zijn in vijf trendy kleuren. Met een vermogen van 3000 mAh, 6000 mAh of 9000 mAh zijn gebruikers altijd bereikbaar en nooit afgesloten van social media, internet en hun favoriete apps. Dankzij de energie-indicator kunnen gebruikers het energieniveau van de Powerbank in één oogopslag controleren. De Powerbanks met hun stijlvolle uitstraling combineren zacht aanvoelende materialen, geborsteld metaal en subtiele ledverlichting met een label van getaand leer dat is voorzien van het Fresh ‘n Rebel logo in reliëf. De Powerbanks zijn verkrijgbaar in de kleuren Indigo, Army, Concrete, Peppermint en Cupcake, zodat gebruikers een kleur kunnen kiezen die bij hun telefoon of smartwatch past, of juist een contrasterende tint.

Hoogwaardige batterij, ultieme veiligheid
De nieuwe Powerbanks van Fresh ‘n Rebel werken met extra compacte, hoogwaardige lithium-ionknoopcelbatterijen met een vermogen van 3000 mAh. Gebruikers kunnen zodoende profiteren van een grotere lading in een kleiner formaat dan de knoopcelbatterijen van 2200 mAh die doorgaans worden gebruikt. Dit maakt de batterijen lichter, compacter en makkelijker mee te nemen. Dankzij 6 hoogwaardige veiligheidsfeatures hoeven gebruikers zich nooit zorgen te maken over de veiligheid van hun mobiele apparaat. Telefoons en tablets zijn namelijk altijd veilig dankzij stroombegrenzing, overspanningsbeveiliging, bescherming tegen oververhitting, bescherming tegen ontlading, beveiliging tegen stroompieken en kortsluitbeveiliging.

MWC 2016: Slimme beveiligingsoplossingen voor iOS en Android

Kaspersky Lab DDoS Intelligence Report