in

wePresent lanceert SharePod

Unieke pairing-oplossing om iedere HDMI-bron draadloos te verbinden – wePresent introduceert de SharePod, een nieuwe pairing-oplossing waarmee HDMI-bronnen als pc’s, Macbooks, camera’s of dvd-spelers met 1 klik de knop op het presentatiescherm kunnen worden weergegeven.

De SharePod kan worden gekoppeld aan elk draadloos wePresent-presentatiesysteem, waardoor naadloze samenwerking vanaf HDMI-bronnen in vergaderzalen en klaslokalen veel eenvoudiger wordt.

Verbind elk HDMI-apparaat
Met de nieuwe, handzame SharePod kunnen gebruikers eenvoudig documentcamera’s, Chromebooks, apparaten van bezoekers en welke HDMI-bron dan ook aansluiten en deze draadloos presenteren in een dynamische interactie met de andere wePresent-gebruikers in het systeem.

SharePod werkt als een extra gebruiker in het wePresent-systeem, waarop in totaal 64 gebruikers gelijktijdig kunnen werken. Elke HDMI-bron kan via de SharePod gebruik maken van de geavanceerde functionaliteiten die wePresent biedt, zoals 4-naar-1-projectie, on-screen annotatie, WebSlides en meer. SharePod is eenvoudig te koppelen aan elk draadloos wePresent-presentatiesysteem en wordt automatisch aan de lijst van actieve gebruikers toegevoegd, waarna gebruikers hun HDMI-bron via de SharePod weer kunnen geven.

“Je hoeft alleen maar op de knop van de SharePod te drukken en je kunt direct beginnen met draadloos presenteren vanaf elke HDMI-bron,” zegt Dick de Vaal, Europees vertegenwoordiger van wePresent bij P2M. “Zo simpel is het. Dit maakt de SharePod, in combinatie met een wePresent-netwerk, tot een fantastische oplossing voor bijvoorbeeld klaslokalen. Leerlingen, onderwijzers en bezoekers kunnen nu heel eenvoudig apparaten als documentcamera’s en Chromebooks met het scherm verbinden.”

Vergeet kabels
wePresent is een professioneel plug-and-play draadloos presentatiesysteem dat tot 64 gebruikers vanaf ieder apparaat laat presenteren op een scherm in 1080p HD-resolutie. Eindgebruikers kunnen kabels en aansluitingen voorgoed achter zich laten en overstappen op draadloos presenteren en samenwerken. wePresent biedt bovendien een ingebouwd draadloos accesspoint. Wanneer dit wordt ingeschakeld, is er een extra wifisignaal voor bezoekers en deelnemers aan vergaderingen beschikbaar.

Verkrijgbaar
SharePod is verkrijgbaar via locale resellers. Meer informatie?

Kaspersky Lab DDoS Intelligence Report

DigiTest: De LG 65EF950V OLED