in

Heeft u 9 mei iets te doen?

Jazeker, want dan is de ICTVakdag, de ontmoetingsplaats voor de ICT-branche – Voor standhouders de meest effectieve mogelijkheid om hun product of dienst te presenteren en te netwerken met de belangrijkste ondernemers.

De nl/” target=”_blank”>ICTVakdag is gericht op de gehele ICT-branche. Ruim 60% van onze bezoekers komt uit de zakelijke markt, vandaar dat onze focus daarop tijdens deze editie van de ICTVakdag specifiek is gericht. Dat laat onverlet dat ook de consumentenmarkt van oudsher goed is vertegenwoordigd tijdens dit evenement.

U heeft al een compleet ingerichte one day stand vanaf € 675,-!
De aanmeldingen van ICTVakdag-bezoekers stromen inmiddels binnen. Profiteer van deze unieke ICT-beurs om uw bedrijf aan iedereen in de branche te presenteren! Als u vandaag nog een exposantenunit reserveert voor de ICTVakdag kunnen potentiële bezoekers u, naast de exposanten die al een stand hebben geboekt, vinden op de plattegrond. U ziet hier direct welke exposantenunits nog beschikbaar zijn. Zoals altijd is de ICTVakdag de beste garantie dat iedere ontmoeting een succesvolle kennismaking wordt. En de beste ontmoetingsplaats is uw eigen stand!

ICTWaarborg magazine
In februari is ons ICTWaarborg magazine voor de zakelijke markt uitgebracht. Dit kunt u hier bekijken. U kunt hier onder andere onze evenementenkalender, informatie over de ICTWaarborg Awards, informatie over de juridische documenten van ICTWaarborg, interviews met deelnemers en informatie over de meldplicht Datalekken vinden.

ICTVakdag magazine
De volgende uitgave wordt het ICTVakdag magazine. Wilt u daarin prominent worden gepresenteerd of heeft u nog vragen over uw mogelijkheden tijdens de ICTVakdag? Neem dan contact met mij op.

De ICTVakdag maakt van iedere kennismaking een succesvolle ontmoeting! Graag hoop ik u te mogen verwelkomen als exposant!

 

Pulse-Eight, fabrikant van NEO, breidt uit en benoemt Dimex tot importeur en distributeur voor de Beneluxregio.

Contactloos betalen is veilig, makkelijk en snel