in

ALSO breidt ARCHOS assortiment uit met smartphones en feature phones

ALSO Nederland breidt per direct haar assortiment uit met smartphones en feature phones van ARCHOS.

De toevoeging van ARCHOS, een pionier in Android ™-producten, past bij de door ALSO ingeslagen groeistrategie en verbreding van het portfolio.

In de markt van smartphones en feature phones zijn diverse ontwikkelingen waarin zowel ALSO als ARCHOS veel kansen zien. Resellers kunnen vanaf nu bij ALSO terecht voor het gehele smart- en feature phones assortiment van ARCHOS. Het productassortiment onderscheidt zich voornamelijk door de goede balans tussen prijs en kwaliteit. Een van de vele voordelen is dat de smartphones standaard voorzien zijn van een de dual-sim, waardoor de consument zijn kosten altijd onder controle heeft. Verder zijn alle producten van ARCHOS Google gecertificeerd.

“Na de succesvolle samenwerking met ALSO op het gebied van tablets is het opzetten van de smartphone-activiteiten met hen een logische volgende stap” aldus Claudia Meijer, country manager van ARCHOS in Nederland. Ferry Kassing, Sales Director bij ALSO Nederland voegt hieraan toe: “In ons assortiment ontbraken nog instap-smartphones waarbij de service goed geregeld is en met ARCHOS vullen we die positie goed in”.

Beschikbaarheid
ALSO heeft ervoor gekozen om het gehele smartphone assortiment van ARCHOS op te nemen. Het grootste deel van de smartphones is per direct uit voorraad leverbaar.

Innovaties en ‘robotervaring’ op de Panasonic-stand tijdens ISE 2016

Een nieuwe ervaring om ontdekt te worden!