in

wePresent introduceert de WiPG-1600

Betaalbare draadloze presentatiegateway voor klaslokalen en vergaderzalen – wePresent kondigt de lancering van de WiPG-1600 aan, het nieuwste model van zijn draadloze presentatiesysteem.

De WiPG-1600 draadloze presentatiegateway is zowel inzetbaar in het onderwijs als in de zakelijke en publieke sector en biedt de functionaliteit van high-end audiovisuele oplossingen, maar zonder de complexiteit en het gedoe dat de installatie van dergelijke systemen met zich meebrengt.

Een oplossing voor het klaslokaal
wePresent is een professioneel plug-and-play presentatiesysteem waarmee tot 64 gebruikers tegelijkertijd vanaf ieder apparaat draadloos kunnen presenteren op een 1080p HD-scherm. Het stelt eindgebruikers in staat om kabels en aansluitingen achter zich te laten en over te stappen op draadloze presentaties en samenwerking.

De nieuwste toevoeging aan de wePresent-reeks van draadloze presentatiegateways, de WiPG-1600, is met name geschikt voor gebruik in klaslokalen. Dit bijzonder kosteneffectieve model biedt alle functionaliteit die nodig is in educatieve omgevingen en meer, zoals ondersteuning voor 64 gebruikers tegelijk, moderator-opties voor onderwijzers, draadloze multi-touchbesturing voor touchscreens en interactieve whiteboards en plug-and-play installatie.

“Recente ontwikkelingen in het onderwijs, zoals het toenemende gebruik van technologie in het klaslokaal, dwingen scholen om opnieuw over het ontwerp van hun klaslokalen na te denken en zorgen voor een behoefte aan nieuwe en innovatieve technologische oplossingen. Met zijn stabiliteit en gebruiksgemak is de WiPG-1600 draadloze presentatiegateway het perfecte apparaat voor gebruik in educatieve omgevingen”, zegt Dick de Vaal, Europees vertegenwoordiger van wePresent bij P2M. “Het is een echte BYOD-oplossing voor het klaslokaal.

wePresent werkt met PC, Mac, iOS en Android en stelt leerlingen in staat interactieve presentaties te geven, samen te werken, of deel te nemen aan klasdiscussies vanaf hun eigen computer, tablet of mobiele apparaat. Dankzij compatibiliteit met alle interactieve whiteboards kunnen bestaande investeringen en infrastructuur worden behouden. De AES-128 bit-encryptie op data en https-encryptie van webbestanden zorgen voor een veilige omgeving voor leraren en studenten.”

Prijs en beschikbaarheid
De WiPG-1600 draadloze presentatiegateway is per direct beschikbaar bij lokale dealers.

Innovaties en ‘robotervaring’ op de Panasonic-stand tijdens ISE 2016

Een nieuwe ervaring om ontdekt te worden!