in

Copaco en Innr Lighting starten distributiesamenwerking

Innr Lighting is een fabrikant van innovatieve ‘connected’ LED-verlichting, op basis van het Zigbee-protocol, met lichtbronnen en armaturen voor verschillende toepassingen voor consumenten en klein zakelijk gebruik.

Voor de inrichting van het verkoopkanaal en bijbehorende diensten heeft Innr de samenwerking gezocht met Copaco.

Huub Aerts, Business Director Smart Solutions bij Copaco: “Connected lighting is voor ons een strategische markt waar we sterk op inzetten. Met Innr hebben we een nieuwe vendor met connected lighting voor een aantrekkelijke prijs. Het assortiment van Innr leent zich goed voor meerdere kanalen die wij bedienen: zowel voor retail als online maar ook als onderdeel van een totaaloplossing samen met de Value Added Partners.”

Chris van der Veen, Sales Director bij Innr Lighting: “We hebben de startup fase inmiddels succesvol doorlopen, nu is de tijd gekomen om over te schakelen op scale-up. Hiervoor hebben we de samenwerking met Copaco gezocht, de solide logistieke en financiële processen en het uitgebreide partnernetwerk van Copaco in de Benelux zijn precies wat we nodig hebben om onze groei te borgen en versnellen.”

LG introduceert nieuwe Quick Cover voor nog aan te kondigen LG G5

DigiMovie: Deadpool in Dolby Cinema