in

Silicon Power ‘Geheugen is Persoonlijk’

SP Silicon Power presenteert haar complete line-up van opslagoplossingen op DISTREE EMEA 2016

SP / Silicon Power zal aanwezig zijn op DISTREE EMEA van 24 tot 27 februari 2016 in het Grimaldi Forum, Monaco. Op dit eersteklas B2B-event van informatie- en communicatietechnologie (ICT) en Consumer Electronics (CE) sectoren, zal Silicon Power het volledige gamma van producten tonen, met de nadruk op drie belangrijke productlijnen: Apple-serie, computer upgrade met Solid State Drives en hoge capaciteit Externe Hard Disks.

DISTREE EMEA is voornamelijk gericht op de consumptieve kanalen voor ICT-producten en consumentenelektronica en staat nu bekend als één van de meest invloedrijke events in de business. Op DISTREE EMEA 2016 zal SP/Silicon Power de nieuwste en belangrijkste producten presenteren, variërend van USB flash drives, externe harde schijven, solid state drives, geheugenkaarten en geheugenmodules. Onder de tentoongestelde producten zullen de xDrive Z30 Lightning USB voor iOS toestellen zijn, de Type-C dual USB-drive Mobile C80, de gaming-grade SSD Slim S85 en de Armor serie externe harde schijven zoals de Armor A85M en de Armor A65M, die Macbook-gebruikers een solide keuze bieden.

Alle bezoekers – distributeurs, retailers en media zijn van harte welkom om een kijkje te komen nemen bij de hele reeks van SP/Silicon Power producten. Met al deze creaties en state-of-the-art design is SP/Silicon Power klaar om de DISTREE EMEA 2016-deelnemers te ontvangen en de kernboodschap van SP/Silicon Power over te brengen – “Geheugen is Persoonlijk”.

DISTREE EMEA 2016 Event Informatie

* Datum:24-27 februari 2016
* Locatie:Grimaldi Forum Monaco
* SP standnummer:L8

www.silicon-power.com

Eerste PicoWAN aansluitingen gepresenteerd op MWC

MWC 2016: SanDisk lanceert nieuwe Flash Drive voor USB type-C devices