in

Wiko viert 5-jarig bestaan op MWC 2016

Nieuwe modellen en upgrades aangekondigd in Barcelona – Wiko Mobile is pas 5 jaar oud. Maar in 2015 verkocht de Franse smartphonefabrikant 8 miljoen telefoons, dat is elke vier seconde een.

Haar 5-jarig bestaan viert Wiko met 5 nieuwe modellen en aantrekkelijke upgrades op de MWC in Barcelona; de U Feel en U Feel Lite, Lenny 3, de Tommy en de Fever Special Edition.

Frans succesverhaal
5 jaar geleden, kwam Laurent Dahan met een gek idee: hij wilde de macht terug geven aan de consument en hem echt waar voor zijn geld geven. Vandaag de dag is Wiko actief in meer dan 30 landen in Europa, Afrika, het Midden-Oosten en Azië en dit jaar komen daar nog 10 nieuwe landen bij. Dit Franse succesverhaal heeft als doel om door te breken tot de top 5 van de wereld. En dat lukt aardig. In slechts 5 jaar tijd heeft Wiko in Frankrijk, met 16% marktaandeel, de nummer 2 positie in de detailhandel veroverd. En dit succes beperkt zich niet alleen tot Frankrijk. Op elke nieuwe markt die Wiko betreedt wordt binnen korte tijd een aanzienlijk marktaandeel bemachtigd.

What’s new?

“U” (URBAN)
Waarom zouden alle smartphones op elkaar lijken? Daar is geen enkele reden voor. Daarom is er voor de mid-range van Wiko “U” (Urban) gekozen voor unieke ontwerpen. In een snel wisselde markt, waar toestellen snel outdated raken onderscheid deze telefoon zich door grootse prestaties en… vingerafdruktechnologie! En dat voor nog geen € 200,-.

De smartphone is tegenwoordig een van de meest persoonlijke voorwerpen die we bezitten. Hoe kun je er zeker van zijn dat deze volkomen veilig is? Het antwoord is “vingerafdruk technologie”. Alle smartphones uit het Wiko U-assortiment zijn voorzien van een tweede-generatie vingerafdruksensor. Het ontgrendelen duurt slechts een seconde en de instellingen zijn per gebruiker in te stellen. Zo is het mogelijk om vijf directe links te installeren naar je favoriete functies op apps, met behulp van 5 vingers, op een of twee handen. Ook is het mogelijk om je smartphone veilig uit te lenen door specifieke apps te vergrendelen, die alleen jij kan openen. Dat geldt ook voor fotobestanden.

U Feel
Aan de ene kant kent de U Feel een frisse mix van materialen en kleuren in combinatie met een metalen frame, verfijnde moderne details en een 2.5D gebogen glas voor een premium en aparte look. Aan de andere kant hoogstaande multimedia-technologie, met een heldere 5″ High Definition scherm, 13 megapixel camera met een 5P lens voor fantastische foto’s; altijd en overal. 5″ HD IPS-display. 13MP camera. 5MP camera aan de voorkant met flits. 4G LTE. Quad Core 1.3GhHz CPU. 16 GB intern geheugen. 3GB RAM. Micro SD-slot. Dual SIM. Android M.

U Feel Lite
De U Feel Lite kenmerkt zich door koude, stijlvolle metalen, scherpe kleurcontrasten, verfijnde details en een groot scherm, intrigerende camera’s en vingerafdruktechnologie. 5″ HD IPS- display. 8MP camera. 5MP camera aan de voorkant met flits. 4G LTE. Quad Core 1.3GhHz CPU. 16 GB intern geheugen. 2GB RAM. Micro SD-slot. Dual SIM. Android M.

Wiko “Y”
WIKO introduceert Y; de kleurrijke instapmodellen. De gehele lijn biedt super kleurrijke ontwerpen en mooie materialen. Deze lijn is erin geslaagd om de juiste functies en de juiste prijs te combineren met opvallende ontwerpen. “Y” staat voor de digital natives, van de Generatie Y en biedt praktische oplossingen voor pragmatische gebruikers; zowel betrouwbaar als fun. Toegankelijke, classy smartphones met super power functie.

Lenny3
De Lenny3 is nu verkrijgbaar met een aluminium body in 5 prachtige metallic kleuren of spetterende frisse kleuren. 5″ HD IPS-display. 8MP camera. 5MP camera aan de voorkant.
3G +. Quad Core CPU. 2000mAh batterij. 16 GB intern geheugen. 1 GB RAM. Micro SD-slot . Dual SIM. Android M.

Tommy
Multimedia liefhebbers zullen de 4G LTE snelheid en het heldere 5”, high definition scherm erg waarderen. Tommy komt in 6 kleuren met 3 verschillende afwerkingen. 5″ HD IPS-display. 8MP camera. 5MP camera aan de voorkant. 4G LTE. Quad Core CPU. Qualcomm Snapdragon. 2500mAh batterij. 8GB intern geheugen. 1 GB RAM. Micro SD-slot. Android M.

FEVER
Na het succes van de Fever, de eerste glow-in-the-dark smartphone, lanceert Wiko een nieuwe versie: de FEVER Special Edition!… met een gloednieuw ontwerp, mooie materialen en bijzondere afwerkingen zonder te beknibbelen op de prestaties. Met Android 6.0. Marshmallow aan boord, evenals de laatste Wiko UI met Smart Left Page voor directe toegang tot 80% van de mobiele toepassingen.

FEVER Special Edition
De FEVER Special Edition is gekleed in luxe materialen en biedt een ongelooflijke keuze aan afwerkingen: geborsteld metallic effect, chique strepen, premium hout en zelfs stof. De elegante lijnen zijn gemarkeerd door een 2.5D gebogen glas, geeft zachtheid en harmonie aan het totale ontwerp. De hoge kwaliteit camera’s zijn voorzien van Dual View mode, voor een volledige vangst van al uw favoriete herinneringen. En de kers op de taart is het 32GB intern geheugen en 3GB RAM.

5.2″ FHD IPS-display. 13MP camera. 5MP camera aan de voorkant. Selfie-flits. Octa Core CPU. 4G LTE. 2900mAh batterij. Micro SD-slot. Dual SIM en 32GB intern geheugen en 3GB RAM. Android M.

Hoogwaardige kwaliteit en innovatieve Philips full HD-tv’s voor elk budget

HP Inc. lanceert nieuw mobiel computing platform